Vikend-horoskop: Pustite druge u svoj život

Preplavljeni ste različitim vrstama informacija – sada ih s lakoćom možete iskoristiti za poboljšanja na mnogim životnim poljima

Uravnotežite osjećaje

Još jedan zabavan i pozitivan tjedan primiče se kraju. U petak je Mjesec u Lavu u trigonu s Chironom u Ovnu: sada iscjeljenje dolazi stavljanjem sebe pod reflektore, zabavljanjem i uživanjem. Mjesec je u sekstilu sa Suncem u Blizancima.

Merkur, koji je od utorka u Raku, u sekstilu je s Uranom u Biku, što donosi stanovitu nepredvidljivost, te u kvadratu s Chironom. Odnosi među planetima upućuju na potrebu za ravnotežom, samokontrolom i disciplinom, kaže astrolog Gregory Scott.

Primjerice, možete dobiti sjajne vijesti, ali i loše – ili oboje. Ili se pak možete odlično osjećati, ali je isto tako moguće da će u vama vreti i da ćete biti čangrizavi i neraspoloženi.

"Nemojte dopustiti da osjećaji potpuno vode vaš život, nemojte biti potpuno pod utjecajem tih stvari, shvatite da ništa nije trajno, pogotovo takve stvari, te da ste u stanju nositi se s bilo čime što se nađe pred vama", savjetuje G. Scott. Naglašava kako trebamo nastojati uravnotežiti svoje osjećaje jer su na djelu vrlo suptilne energije te da nam u tome može pomoći meditacija. 

Okružite se ljudima koje volite

Mjesec u subotu prelazi u znak Djevice, što odmah donosi nešto ravnoteže. Venera, planet ljepote i ljubavi, ulazi u Blizance. Budući da je vladar obaju znakova Merkur, subota je obilježena merkurovskom energijom i sve je u komunikaciji. Dan je idealan za izlaske i druženja, zamjetan je osjećaj lakoće i ugode koji proizlazi iz dobre komunikacije.

"Okružite se ljudima koje volite, samo razgovarajte i dopustite si da se otvorite i pustite druge ljude u svoj život", savjetuje astrolog. Subota je sjajan dan i za pisce, prezentere, ljubavnike, slikare, vidovnjake, medije – sve koji nešto žele izraziti.

Nedjelju obilježava egzaktan kvadrat Sunca i Neptuna, što se događa jednom godišnje. To donosi preplavljenost maštom, kreativnim idejama i vizijama. Mjesec u Djevici, koji poput spužve upija informacije, u trigonu je s Uranom u Biku te Saturnom u Jarcu, a kvadratu sa Suncem u Blizancima i Jupiterom u Strijelcu.

Slušajte vodstvo, ne možete pogriješiti

Uspijevat će vam vidjeti smisao u svim tim informacijama koje sad pristižu te ih "prevesti" u konkretne, praktične zamisli koje možete iskoristiti kako biste učvrstili svoj položaj u stvarnom svijetu: u financijama, ljubavi, karijeri, zdravlju.

"Slušajte svoje vodstvo – u nedjelju ne možete pogriješiti", ističe G. Scott. Kao i ostatak tjedna, osjećat ćete se dobro i inspirirano te biti u stanju iskoristiti tu inspiraciju kako biste poboljšali svoj život.

Izvor: gregoryscott.com

Pripremila Patricia Lucija Toamsović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci