Vikend-horoskop: Prvi koraci prema novom životu

Ovaj vikend doista vrijedi ona stara "Kako siješ, tako ćeš i žeti"

Mars i Venera stvaraju novi život

Petak će obilježiti mlađak u Djevici. Budući da je to drugi mlađak u ovome mjesecu, naziva ga se crnim Mjesecom i smatra da ima dodatne moći kad je riječ o manifestiranju onoga što želimo u idućim mjesecima, objašnjava Gregory Scott. "Sada doista možete posijati čudesno sjeme namjera."

Mjesec je u konjunkciji sa Suncem, a u Djevici su i Mars i Venera. "Ovo je posebno vrijeme jer Mars i Venera stvaraju novi život" – sada su zajedno i donose novi početak, nešto što će imati vlastiti život. Manifestirajte identitet kakav želite utjeloviti u budućnosti, način života koji želite ostvariti. "Sve dok možete zamišljati, petak je čaroban dan i bilo bi mudro iskoristiti ga da manifestirate svoje nade i snove", savjetuje astrolog.

Mjesec u subotu mijenja znak i ulazi u Vagu te opoziciju s Kironom u Ovnu. Vaga je sklona kompromisu i dobro se slaže s drugima, stoga vikend donosi golem osjećaj opuštanja. Subota je sjajna za punjenje baterija zabavljajući se u društvu drugih ljudi.

Dobar početak rujna

U nedjelju, prvi dan rujna, Merkur i Venera u Djevici u trigonu su s Uranom u Biku i Saturnom u Jarcu. Razmišljate o mnoštvu informacija koje ste dobili i analizirate ih želeći umanjiti kaos, želite da je ono što volite, koga volite i način na koji volite odgovarajuće i ima smisla te pokušavate izgraditi nešto solidno i sigurno.

Mjesec u Vagi i dalje je u opoziciji s Kironom, ali je i u sekstilu s planetom sreće Jupiterom u Strijelcu. U nedjelju, kao prvi dan novog mjeseca, počinjete primati prvi "download" nedavnog crnog Mjeseca o tome kako da izgradite novi život. Dobit ćete ideje i vizije novih prilika, prijateljstava, veza ili će vam prilike doći putem vaših prijatelja.

Iako većini neradan dan, nedjelja je sjajna za započinjanje nove poslovne obveze, potpisivanje ugovora, pokretanje partnerstva – za novi posao koji će promijeniti kvalitetu vašeg života, vašu rutinu, i to je prvi korak da dođete do onoga što želite ostvariti.    

Izvor: gregoryscott.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci