Vikend horoskop: pozitivna akcija

U zraku je mnogo energije, a izazov je iskoristiti je na pravi način – za zabavu, druženje i punjenje baterija

Što možemo očekivati na kraju ovog iznimno promjenjivog tjedna, u kojem se iz dana u dan smjenjuju potpune suprotnosti i ekstremi, otkriva astrolog Gregory Scott. U petak je Mjesec u Strijelcu u trigonu s Venerom u Ovnu, a Mars u Blizancima u trigonu s Jupiterom u Vagi. To donosi mnogo energije te je petak sretan dan za ljubav, romantiku i strast. "Svakako izađite jer su veliki izgledi za ljubav, romantiku i sreću", savjetuje britanski astrolog.

Subota se svojom energijom nastavlja na petak i to je prvi takav slučaj ovog tjedna. Mjesec je i dalje u Strijelcu, u kvadratu je s Chironom u Ribama te trigonu s Merkurom u Ovnu, stoga je u zraku još uvijek mnogo energije. No, ovaj put fokus nije na drugim ljudima, romantici i ljubavi, nego smo u središtu zanimanja mi sami i nepravde koje smo morali pretrpjeti. Budući da je taj dan velika opasnost od zapadanja u samosažaljenje, nastojte poduzeti nešto pozitivno, nastojte biti u društvu – i tada nastojte ne sukobiti se s nekim, sabotirati ili minirati druge ljude.

Od svih dana u tjednu, subotnja će energija biti najveći izazov jer postoji opasnost da na površinu izađe ono najgore u nama. Potencirani su strahovi pa možete osjetiti poriv da minirate nekoga kako biste potkopali njegovo samopouzdanje, a "podigli" svoje; možete doći u iskušenje izazvati svađu ni iz čega i napraviti dramu. Nemojte to učiniti – radije energiju iskoristite za nešto zabavno s prijateljima, osobito ako to uključuje aktivnost, kretanje, npr. bavljenje kakvim sportom. Dobro se zabavite s drugima, ali ostanite u vlastitom fokusu i imajte na umu kako je to dan za vas da napunite baterije i uživate. "Ključne riječi za subotu su – pozitivna akcija", ističe G. Scott.

Astrološka slika u nedjelju nije u skladu s Majčinim danom koji se tada slavi. Mjesec u rano jutro ulazi u znak Jarca – što je "najmanje povoljno za Majčin dan", kaže G. Scott – te će biti u kvadratu s Venerom u Ovnu. Venera u Ovnu također je vrlo agresivna, "muškobanjasta". Položaj planeta nije idealan za slavljenje nekoga, iskazivanje počasti svojoj majci, no to svakako učinite i pokažite da cijenite sve što je učinila za vas. Nastojte ne usredotočiti se na kritiziranje, imajte na umu da vas majka voli i želi vam najbolje te u nedjelju učinite nešto lijepo za nju, savjetuje G. Scott.    

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci