Vikend-horoskop: Ovo je jedan od najboljih vikenda ove godine

Ovo su dani obilježeni zabavom, veseljem, spontanošću i entuzijazmom. Ipak, pripazite: neka osoba iz prošlosti mogla bi se vratiti u vaš život – podsjetite se zbog čega ste prekinuli s njom jer sad ste skloni u svemu vidjeti samo pozitivnu stranu

Ako ste sigurni da želite s nekim živjeti...

Ovo je jedan od najsretnijih i najpozitivnijih tjedana ove godine, kaže astrolog Gregory Scott. Stoga, ako ste u posljednje vrijeme prošli kroz neke teškoće, sad imate priliku doživjeti nešto sjajno jer odnosi u kojima su sada planeti stvaraju ozračje zabave, entuzijazma, radosti, spontanosti te gotovo da nema negativnosti. 

U petak Mjesec u Biku u harmoničnom je odnosu, trigonu, sa Saturnom i Plutonom u Jarcu. Mjesec je i u sekstilu s Neptunom u Ribama te Merkurom i Venerom u Raku. Petak je najbolji dan ovog tjedna da se usredotočite na ostvarenje svojih snova kad je riječ o poslovnom životu, financijama, dnevnoj rutini i tjelesnom zdravlju, ali i da shvatite koji su vaši snovi i želje kad je posrijedi ljubavni život i kako ga uopće zamišljate, ističe G. Scott.

Stoga, ako ste, primjerice, sigurni da s nekim želite provesti ostatak života, petak je pravi dan za predlaganje zajedničkog života, braka i sl. "To je dobar dan da 'zacementirate' stvari", kaže astrolog.

Najbolji dan za zabavu i romantiku

U subotu Mjesec prelazi u Blizance, a Venera u Lava. Mjesec je u sekstilu sa Suncem u Lavu i Chironom u Ovnu. Ovo je najbolji dan tjedna za proslave i zabave te ljubav i romantiku, a ujedno jedan od najboljih dana ove godine da osjećamo ljubav, povežemo se s ljudima na krasan način, da se osjećamo sjajno u vlastitoj koži.

G. Scott ističe kako jedino treba upozoriti na opasnost od povratka nekog bivšeg u vaš život te da se morate podsjetiti zašto ste s tom osobom svojedobno prekinuli jer subota svemu daje iznimnu privlačnost, "blistavu karizmatičnosti", a Sunce i Venera u Lavu stvaraju svojevrsnu ružičastu maglu ljubavi i užitka te se sve čini dobrim i u svemu ste skloni vidjeti najpozitivnije i najromantičnije aspekte.

Savjet za sve glasi: zabavite se, ali nemojte davati dugoročna obećanja koja ne možete ispuniti. Živite u trenutku, maksimalno uživajte, ali nemojte pokušati "uhvatiti" taj osjećaj jer on je trenutačan, strastven, iznimno moćan i nije nešto što se može zadržati.

Učinite najviše moguće od onog što već imate

Sunce je u nedjelju u trigonu s Kironom u Ovnu, a Mjesec u Blizancima u opoziciji s Jupiterom u Strijelcu te sekstilu s Marsom u Lavu. Umjesto da trčite unaokolo da biste došli do sreće, pokretanjem akcije i u interakciji s vanjskim svijetom, ustanovit ćete da su sreća i pozitivnost upravo tu gdje jeste.

"Dobre se stvari događaju oko vas, stvari koje već jesu u vašem životu – to su pozitivne stvari na koje se danas trebate fokusirati." Usto, osjećate se osnaženo i usredotočeno na iscjeljenje unutarnje boli. Bilo kakva akcija koju poduzmete vjerojatno će imati pozitivan ishod, no najbolje je da je ona u vezi sa stvarima koje se već odvijaju u vašem životu: odnosima, vezama... – umjesto da otkrivate nova partnerstva, veze i mogućnosti.

Učinite najviše moguće od onog što već imate umjesto da dodajete još toga na svoj tanjur, savjetuje G. Scott. Pozabavite se i svojom svakodnevnom rutinom, zdravljem i poslovnim životom kako biste ih unaprijedili.

Izvor: gregoryscott.com, https://www.youtube.…­/watch?v=Q3J_I91xv2c

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci