Vikend-horoskop: Opustite se i uživajte

Pred nama je savršeno uravnotežen vikend: subota za avanture i zabavu, nedjelja za odmaranje u miru i tišini

Dobre odluke u petak

Gledano u cjelini, ovo je zabavan tjedan s brojnim pozitivnim doživljajima, kaže astrolog Gregory Scott. Što nas očekuje na njegovu kraju? U petak je Mjesec u Vodenjaku i u trigonu s Merkurom u Blizancima, a kvadratu s Venerom u Biku te inkonjunkciji s Marsom u Raku. Razmišljanje i ideje, tetošenje, briga o nekome i iscjeljenje puno su važniji od izražavanja sebe na fizičkoj razini.

Zainteresirani ste za pomaganje drugima da dođu do intelektualne jasnoće i razumijevanja, do kojih ste vi već došli. Možda ćete osjetiti poriv da njegujete i iscijelite nekog, da nekome pomognete savjetom i dijeljenjem svoga životnog iskustva; moguće je i da ćete osjetiti poriv da nekoga zaštitite.

Subota za pustolovinu i uživanje

Ipak, budite oprezni s tim jer neki ljudi ne vole dobiti savjet koji nisu tražili, upozorava astrolog. U petak možete donijeti dobre odluke jer ste u stanju prepoznati da se drugima nešto događa i sve gledate s apsolutnom jasnoćom pa stvari vidite upravo onakve kakve jesu.

Mjesec je u subotu i dalje u Vodenjaku te je u sekstilu s Jupiterom u Strijelcu, harmonično povezujući razmišljanje i sreću. "Subota je sjajan dan za izlazak i zabavu s prijateljima", kaže G. Scott. Dan je odličan i za odlazak u pustolovinu i istraživanje, za nove doživljaje kao i za stjecanje novih vještina i znanja.

Tiha, osobna nedjelja

U nedjelju Mjesec ulazi u Ribe te je u sekstilu s Uranom u Biku, a u trigonu s Marsom u Raku i kvadratu sa Suncem u Blizancima. Naglasak je na pogledu u nutrinu, iscjeljivanju, brizi o sebi. "Nedjelja je tih, osoban dan za razmišljanje i iscjeljivanje sebe, to je doista savršena nedjeljna vibra. Sve je mirno, sve je tiho...

Otiđite u šetnju, počastite se nečim u čemu uživate, 'pobjegnite' u odličnu knjigu... – opustite se i uživajte u životu", ističe G. Scott. U nedjelju ćete imati sjajan osjećaj vlastite dobrobiti i odlično se osjećati u svojoj koži, bit ćete zadovoljni onim što ste postigli tijekom tjedna i znati da zaslužujete malo tetošenja. 

Izvor: gregoryscott.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci