Vikend-horoskop: Neočekivano blago

Ovih je dana naglašena društvenost – susreti s drugim ljudima mogu biti ne samo vrlo ugodni i zabavni nego i produktivni. Ipak, pazite da netko od vas ne izvuče osobne informacije ili zloupotrijebi vašu želju da mu pomognete

Mogli biste otkriti skriveni dragulj

Ovo je vrlo dobar tjedan, osjećate se dobro i smireno, i možete se usredotočiti na osobni život i svoj dom. Ipak, budući da ste toliko pozitivno nastrojeni, pazite da netko ne iskoristi vašu dobrohotnost i velikodušnost, upozorava Gregory Scott i nastavlja s prognozom za kraj tjedna.

U petak Mjesec u Blizancima stoji u trigonu sa Suncem u Vagi. "To je vrlo pozitivno", kaže astrolog, jer oboje su u zračnim znakovima: Vaga je povezana s ljepotom, a Blizanci s komunikacijom, zabavljanjem, činjenjem novih stvari. Mjesec je u kvadratu s Neptunom u Ribama, čime se na odstojanju drži njegova maglovitost, te u opoziciji s Jupiterom u Strijelcu. U petak ste raspoloženi sagledati postignuto i uživati u tome jer ste prilično zadovoljni bez obzira na svoje životne okolnosti.

Petak je dan bez mnogo pritisaka, uživate u društvenim kontaktima, druženju s prijateljima i obitelji, jer možete biti opušteni s obzirom na to da nema opasnosti od uvlačenja u ogovaranje i širenje tračeva. Ovo je i dobar dan za putovanje, "mogli biste otkriti neočekivano blago, skriven dragulj", kaže G. Scott. "A ako ne možete izaći iz kuće, otiđite na duhovno putovanje. Naći ćete taj skriveni dragulj", savjetuje.

Čuvajte se otkrivanja osobnih informacija

Promjenu energije u subotu donosi prelazak Mjeseca u znak Raka, pridonoseći želji da se negdje ugodno ušuškate. Zainteresirani ste za ljubav, za to da se osjećate dobro i voljeno, da tetošite druge ljude, da budete kreativni...

Mjesec u Raku u kvadratu je s Kironom u Ovnu – stoga ako se brinete za druge, nije vjerojatno da ćete biti povrijeđeni – te inkonjunkciji s Marsom u Vagi (koji omogućuje izgradnju mostova među ljudima u slučaju sukoba), a tu je i njegov sekstil s Uranom u Biku, koji donosi mogućnost da se dogodi nešto neočekivano a čudesno, i to na opipljiv način.

Merkur u Škorpionu u sekstilu je s Plutonom u Jarcu: "Izrazite li danas svoje emocije, to može promijeniti vaše okolnosti." Danas morate paziti susretnete li nekoga tko treba ili traži pomoć – to može biti i osoba koju ne poznajete – jer zbog Mjeseca u Raku bit ćete skloni vjerovati da je to iskren i istinski poziv upomoć.

Ako netko od vas zatraži kakav velik doprinos – bilo, primjerice, novčani, bilo nešto što bi vam oduzelo mnogo vremena – budite vrlo oprezni, proučite detalje i ispitajte treba li ta osoba doista pomoć. Danas se morate čuvati i otkrivanja osobnih informacija, koje bi netko mogao pokušati izvući iz vas na prijevaru. Subota je inače sjajan dan, dobar za zabavu i druženje s dragim ljudima.

Dan baš za odmor

U nedjelju je Mjesec u opoziciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu pa ste vrlo zainteresirani za osjećaje koji dolaze i odlaze, a nimalo za mijenjanje strukture svog života (primjerice, promjenu prehrane, mjesta stanovanja itsl.) – ovo je dan baš za odmor. Mjesec je u trigonu s Venerom i Merkurom u Škorpionu te Neptunom u Ribama, naglašavajući duboku emocionalnost.

Mjesec je i u kvadratu s Marsom u Vagi, dok je Venera u sekstilu sa Saturnom. "Stvari su prilično rigidne; osjećaji su vam intenzivni, ali stvari se neće osobito mijenjati", kaže G. Scott. Nedjelja je zato još jedan dobar dan da dopustite svojim emocijama da izađu na površinu, da se družite i zabavljate, povežete s prijateljima i članovima obitelji kao i s ljudima s kojima vas povezuju zajednički interesi.

Osim toga, danas pomislite na nekoga tko je možda osamljen i pozovite ga na druženje. Budući da je energija takva da podupire društvenost, postoji i velika mogućnost da se nešto kolektivno izgradi, organizira. "Bit će zabavno i bit će produktivno, što god da napravite s drugim ljudima."

Izvor: gregoryscott.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci