Vikend-horoskop: Ljubav je u zraku!

Petak je dan za traženje odgovora na važna pitanja, subota je idealna za izlaske i ljubav, a nedjelja da se u miru i osami uživa u omiljenim stvarima

Petak za proricanje

Ovaj je tjedan izazovan, s mnogo prilika za osobni napredak, rast i razvoj jer će vam svemir pripremiti nekoliko izazova, kaže astrolog Gregory Scott. U petak, 9. veljače Mars koji je u vatrenom Strijelcu bit će u sekstilu s Merkurom u Vodenjaku – planet želje povezan je s planetom komunikacije koji je usmjeren na opće dobro. Budući da je i u kvadratu s Neptunom u Ribama, snovi i intuitivne poruke poticat će vas da nađete informacije i odgovore na pitanja kao što su zbog čega ste u ovom životu na ovom planetu i koja je vaša životna svrha.

Petak je odličan dan za meditaciju, istraživanje, primjenu neke od metoda proricanja... – u petak tražite odgovore, i taj će poriv biti toliko jak da će vam odvući pozornost od svega ostaloga, kaže astrolog. Iako će vam to možda otežati obavljanje posla i ostalih svakodnevnih stvari, donijet će vam važne odgovore na pitanje kako živjeti na najbolji mogući način i kako imati doista ispunjen život.

Subota - ljubav je iznad svega!

Subota je vrlo zanimljiva: Venera ulazi u Ribe, a sunce u Vodenjaku u kvadratu je s Jupiterom u Škorpionu, što upućuje na to da djelovanje za opće dobro donosi sreću putem drugih ljudi te da imate dobre zamisli kad je riječ o vašim osjećajima. "Ako nekome pomognete, zauzvrat ćete dobiti uvid ili zamisao koja će vam koristiti.

To je poput sustava nagrađivanja: učinite li nešto nesebično i nekome pomognete, vaši će vam osjećaji osigurati odgovore koji će vam pomoći i dati potporu u životu", kaže G. Scott. "U subotu ćete vrlo jako osjećati energiju ljubavi i imati osjećaj da je ljubav iznad svega", ističe astrolog, stoga je to sjajan dan za ljubav i romantičnost.

Istodobno, zahvaljujući tome što ćete biti i vrlo kritični, to će vas zaštititi od zaljubljivanja i veze s nekom negativnom osobom ili nekim tko vam ne odgovara i čije ponašanje nije u skladu s vašim standardima. Subotnja će večer biti idealna za izlaske i upoznavanje vama prikladne, kompatibilne osobe. "Ljubav je sada doista u zraku", kaže G. Scott pozivajući nas da u subotu iskoristimo priliku da je nađemo.

Tiha nedjelja

U nedjelju će Mjesec prijeći u znak Jarca te biti u konjunkciji sa Saturnom, a u sekstilu s Neptunom i Plutonom. Dan je savršen za uživanje u privatnosti i samoći, za introspekciju te rad na nečemu osobnom. To je dan za meditiranje, pisanje dnevnika i privatnih pisama, odnosno mailova, crtanje, uranjanje u dobru knjigu, šetnju prirodom, bavljenje svojim hobijem... – fokusiranje na prakticiranje nečega u čemu uživate, i to sami. Nedjelja je miran, tih i praktičan dan kada imate vremena i prostora za sebe da radite ono u čemu uživate.      

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci