Vikend-horoskop: Emotivan završetak odličnog tjedna

Kombinacija skladnih odnosa s drugim ljudima, emotivne dubine i otvorenosti te sposobnosti artikuliranja svojih želja i osjećaja stvara odlične prilike za ljubavne uspjehe, kaže u vikend-prognozi astrolog Gregory Scott

Pluton koji mijenja život

Ukupno gledano, ovo je jedan od najboljih tjedana ove godine, kaže astrolog Gregory Scott. I dani pri kraju tog iznimno pozitivnog tjedna zaokružuju takvu sliku. U petak, 27. listopada Mjesec ulazi u Vodenjaka te je u kvadratu s Jupiterom i Suncem u Škorpionu. Venera u Vagi u kvadratu je s Plutonom u Jarcu.

"Mjesec u Vodenjaku s Jupiterom i Suncem u Škorpionu daje vam sposobnost da učinite izvrsne stvari za druge ljude, Venera u Vagi lako uspostavlja veze s drugima, a Pluton u Jarcu je feniks koji ustaje iz pepela putem tih novih veza i emocionalnih pitanja što izlaze na površinu", objašnjava G. Scott, dodajući kako Pluton u Jarcu uistinu može promijeniti život. U petak pogled na stvari postaje objektivniji te postoji iskrena želja da se u svoj i život drugih ljudi unese više radosti i ljubavi. To je i dobar dan da sagledate kako ono što činite daje pozitivan doprinos drugim ljudima i društvu.

Subota - divan dan za ljubav

Mjesec će u Vodenjaku biti i u subotu; bit će u trigonu s Venerom u Vagi. To dvoje stvara pravu harmoniju s drugim ljudima, kaže britanski astrolog. Budući da su u kvadratu s Merkurom u Škorpionu, sve to ima i dubinu, emocionalnu kvalitetu te se neće pristati na nešto trivijalno, na površne veze za "jednokratnu uporabu".

Subota je stoga sjajan dan za romansu – možete objektivno vidjeti nekoga tko vam se sviđa i ono što želite te ste u stanju artikulirano, vrlo jasno i elokventno o tome komunicirati s drugima. No dan ima i svoju mračnu stranu, koju ocrtava Merkur u Škorpionu, stoga ako nešto ne bude išlo onako kako želite, prihvatite to i nemojte dopustiti da to pokvari cijeli dan; jednostavno prođite kraj toga i gledajte stvari koje mogu funkcionirati, savjetuje Gregory Scott. Ako vas nešto izbaci iz takta, mogli biste osjetiti potrebu iskaliti se na nekom i pritom biti vrlo oštri.

"Škorpion pamti stvari koje su ga emocionalno povrijedile", kaže astrolog dodajući kako je Škorpion sklon nekome nešto zamjerati i razmišljati na način "Povrijedio si me pa imam pravo povrijediti tebe". No "ovo je prekrasan tjedan, nemojte se dati uvući u takvo što… nemojte dopustiti da to postane trenutak koji definira dan, nastavite tražiti stvari koje će funkcionirati", ističe G. Scott. Jer, u subotu će vam u romantičnom smislu nešto sigurno "kliknuti". Ipak, većina se stvari ne dobiva na srebrnom pladnju, a u subotu bi se mogao pojaviti kakav "problemčić". "Gledajte mimo njega i to će biti sjajan dan", uvjerava astrolog.

Dubina, uvid i izražavanje

U nedjelju navečer Mjesec prelazi u Ribe te će biti u trigonu s Jupiterom i Suncem u Škorpionu. Mjesec u Ribama vrlo je intuitivan, a planeti u Škorpionu daju emocionalni intenzitet. Nedjelja je još jedan sjajan dan za emocionalnu dubinu i uvid, uz sposobnost izražavanja toga na način razumljiv drugim ljudima zahvaljujući tome što spomenuti planeti tvore veliki trigon s MC-om (Medium Coeli) u Blizancima.

Zbog toga je to i odličan dan za pisce i ljude koji se na bilo koji način bave komunikacijom jer "sve dolazi jednostavno savršeno". Naglašena je i sposobnost da se utječe na druge, uistinu otvori pred nekim i dopusti intimnost uz istodobno zadržavanje granica koje onemogućavaju da se to zloupotrijebi. 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci