Vikend-horoskop: Dani za izlaske i novu ljubav

Ovih dana uistinu možete spojiti ugodno s korisnim – svakako se odazovite pozivima na društvene događaje jer ćete na njima doći do korisnih informacija te upoznati pozitivne ljude, od kojih bi neki mogli imati važno mjesto u vašem životu

Važne informacije u petak

U petak, 2. veljače, Mjesec u Djevici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. Informacije do kojih dođete primijenit ćete u svom životu kako biste ga promijenili, kaže astrolog Gregory Scott. Mjesec je u sekstilu s Jupiterom u Škorpionu pa je ovo dobro vrijeme za povezivanje s drugim ljudima i ugodna druženja.

"Petak je najbolji dan u ovome tjednu da se jednostavno opustite te vrijeme provedete s prijateljima i obitelji." A kad se opustite – počet će vam navirati ideje i inspiracija.

Party u subotu

Mjesec će u subotu navečer prijeći u znak Vage. U sekstilu je s Marsom u Strijelcu te kvadratu sa Saturnom u Jarcu, što daje stabilnost i strukturiranost u vezama. Na djelu su tri elementa: zrak donosi ideje, inspiraciju i razmišljanje o stvarima, zemlja daje dozu praktičnosti i materijalnog, a vatra strastvenost i potragu za životnom svrhom.

Subota je također dobar dan za zabavu, naglasak je na putovanjima i upoznavanju ljudi. Ako vas pozovu na bilo kakvo društveno okupljanje – bilo da je, primjerice, posrijedi otvorenje izložbe, bilo seminar ili radionica – svakako se odazovite pozivu. Vrlo je vjerojatno da ćete doznati korisne informacije te se istodobno dobro zabaviti i sklopiti nova prijateljstva s pozitivnim ljudima, a moguća je i nova ljubav. "Subota je u znaku novih početaka", ističe britanski astrolog.

Nedjelja za ljubav

Venera, planet ljubavi i ljepote, u nedjelju je i dalje u Vodenjaku te je u kvadratu s Jupiterom u Škorpionu, potičući strastvenu želju za tehnološkim uređajima i novom tehnologijom. Mjesec u Vagi i u nedjelju je u sekstilu s Marsom u Strijelcu te u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. "Ponovno imamo lijepu kombinaciju elemenata. Nedjelja je najbolji dan u tjednu za ljubav i romantičnost", kaže G. Scott.

Stoga ni taj dan nemojte propustiti prilike za druženja s prijateljima i članovima obitelji te budite otvoreni za susrete s novim ljudima jer je vjerojatno da ćete upoznati nekoga tko će vam promijeniti život.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci