Vikend-horoskop: Čarobno iznenađenje

Idući su dani odličan uvod u blagdanski tjedan – obećavaju dobru zabavu i ugodna druženja, a moguće su i nove ljubavi

Pri kraju iznimno pozitivnog tjedna, osobito povoljnog za veze i odnose s drugim ljudima, u petak, 15. prosinca Merkur i Venera su u konjunkciji u Strijelcu naglašavajući želju za zabavom i raznolikošću. Mjesec u Škorpionu pak daje emocionalnu dubinu, a kako je u trigonu s Chironom, bit ćete svjesni svojih emocionalnih boli, osobito onih iz prošlosti.

To bi moglo izazvati navalu samosažaljenja, što u kombinaciji s "partijanerski" raspoloženim Merkurom i Venerom za posljedicu može imati da time "opravdavate" kojekakvo ponašanje, npr. varanje svog partnera, bezobzirnost, pretjerivanje s alkoholom itsl. Zato u petak valja pripaziti, osobito ako osjećate bol, jer bi posljedice onog što ste u stanju učiniti uzrokovale još više patnje, nevolja i uzrujavanja, upozorava astrolog Gregory Scott.

U subotu, na samom početku dana, Mjesec ulazi u Strijelca te je u kvadratu s Neptunom u Ribama. Sunce u Strijelcu u trigonu je s Uranom u Ovnu – kombinacija njihovih energija daje mnogo osobne moći. "U subotu ćete željeti istraživati, izaći, sudjelovati u slavlju i dobro se zabaviti", kaže G. Scott.

Istodobno će Neptun prosipati svoje čarolije te iz pozadine podupirati manifestiranje pozitivnih stvari u vašem životu. "Subota je sjajan dan da jednostavno izađete i činite pozitivne stvari", savjetuje astrolog i dodaje da će to biti nagrađeno predivnim, pozitivnim stvarima koje će se ostvariti. To je i pravi dan da se uživa u društvu prijatelja, ali i da se upozna novi ljubavni partner. Subota je uistinu čaroban dan te bi nas mogla iznenaditi nečim prelijepim.

Nedjelju obilježava konjunkcija Mjeseca s Venerom i Merkurom u Strijelcu. "Vaše želje i snovi ulijevaju se u vašu svijest, motivirajući vas za budućnost, što je uistinu lijepo jer svima je nama potrebno nešto što ćemo s radošću iščekivati, nešto čemu se možemo nadati", kaže G. Scott.     

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci