Vikend-horoskop: Bolji život na svim razinama

Vrijeme je za kratku stanku kojom ćete ne samo napuniti baterije nego i osigurati dovoljno vremena za kreativno izražavanje ili analiziranje informacija važnih za vaše buduće korake

U petak čuvajte živce

U petak su Mjesec u Djevici i Mars u konjunkciji te su u opoziciji s Neptunom u Ribama. Moguće su iznenadne komplikacije, stoga nemojte očekivati da će vam dan biti osobito produktivan, savjetuje astrolog Gregory Scott. S ovakvim ćete se danom najbolje nositi ako se okrenete sebi i na neki način uzmete stanku jer ionako vjerojatno nećete uspjeti obaviti sve što ste isplanirali ma koliko se trudili.

Mlađak u subotu donosi više ljubavi, ravnoteže, prijateljstva

Mjesec u subotu prijepodne prelazi u Vagu te se pridružuje Suncu u tom znaku pa su vaš identitet i način na koji se osjećate vrlo usklađeni i nema unutarnjega konflikta. Usto, u subotu navečer je mlađak – Mjesec i Sunce su zajedno, poravnati, te Mjesec puni baterije, povlačeći Sunčevu energiju.

U ovom slučaju puni se energijom Vage, osnažujući vas i ohrabrujući da se povežete s drugima, stvarate prelijepa djela s drugim ljudima, da date doprinos životima drugih i to učinite pozitivnim iskustvom. Subota je dobar dan kada se lako povezati s drugim ljudima, zato iskoristite to! Mlađak je pravo vrijeme za sijanje sjemena namjere da proširite svoj krug poznanstava, da stvari gledate nepristrano i fer, da budete svjesni posljedica svojega djelovanja na druge i da budete obzirni, da povećate kvalitetu svega u svom životu.

Planeti ljubavi i sreće u harmoničnom su odnosu: Venera u Vagi u sekstilu je s Jupiterom u Strijelcu, pa ovaj mlađak omogućuje i da odredite namjeru da u svoj život unese više ravnoteže, ljubavi, prijateljstava i bilo koje vrste odnosa koje možete zamisliti. Zahvaljujući Vagi, ovaj će mlađak u vaš život donijeti i više ljepote u svakom obliku.

Nedjelja dobra za razrješavanje sukoba

U nedjelju Mjesec u Vagi dolazi u konjunkciji s Merkurom donoseći stapanje načina na koji osjećate – sada obazrivo, uravnoteženo – i načina na koji to izražavate – ljepotom. To je potencirano time što je u Vagi i Venera, planet koji vlada tim znakom. Nedjelja je još jedan sjajan dan za sve kreativne ljude, da nađu način da se izraze ili rade na svom remek-djelu. Usto, imat ćete sposobnost izraziti se artikulirano i na najbolji mogući način o onome što želite.

Nedjelja je i sjajan dan za razgovor s članovima obitelji, i to o tajnama ili nekim teškim informacijama, koje su u prošlosti bile osjetljive, kao i o zamršenim odnosima s nekim članovima obitelji jer ovo je dobar dan za rješavanje bilo kakvih sukoba. To će omogućiti iscjeljenje i osloboditi vas golemog tereta. U nedjelju možete poboljšati svoj život brinući se o sebi i dajući si stanku, dovoljno vremena da analizirate i "probavite" informacije te potom na temelju toga nešto poduzmete.

Izvor: gregoryscott.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci