Vikend-astro: Promjena da, ali ne po svaku cijenu

Ovaj vikend osjetit ćete snažan poriv za promjenom, no dobro razmislite i stvari mijenjajte promišljeno, a ne impulzivno

Ravnoteža između posla i zabave

Ovaj je tjedan mnogo lakši nego prethodni, a o potencijalu njegova posljednja tri dana govori astrolog Gregory Scott. U petak Mjesec ulazi u znak Jarca, donoseći naglasak na posao i ozbiljnost. Merkur u Lavu u sekstilu je s Venerom u Blizancima dajući dozu lakoće, ali i kontradikcije između djelovanja tih planeta koje potiče na zabavu i uživanje te ozbiljnog Mjeseca u Jarcu koji poziva na marljiv rad.

No to zapravo stvara ravnotežu između posla i zabave, sprječavajući pretjerivanje, kaže britanski astrolog. Mjesec u Jarcu osigurava da stvari ostanu uzemljene i sigurne – možete se zabaviti i uživati bez rizika od pretjerivanja koje bi moglo imati štetne posljedice.

Mjesec je u subotu i dalje u Jarcu te je u konjunkciji s Plutonom u Jarcu i opoziciji sa Suncem u Raku. To donosi snažne osjećaje o određenim praktičnim realnostima, koje će taj dan biti u vašem fokusu i morat ćete odlučiti želite li učiniti neke promjene, kaže G. Scott.

Pun Mjesec u nedjelju

Energija subote snažno je povezana s energijom nedjelje, dana punog Mjeseca. Taj je puni Mjesec vrlo neobičan, ističe astrolog, jer na njemu "sjedi" Pluton, što naglašava transformaciju i promjenu. Istodobno je Mars u Raku, donoseći osjećaj frustracije, te Saturn u Strijelcu, što znači da je put naprijed nejasan. Stoga trebate paziti da doista odaberete ono što omogućava promjenu nabolje, a ne pod svaku cijenu mijenjati nešto što zapravo dobro funkcionira.

Ipak, to je vrlo pozitivan pun Mjesec, koji potiče da učinite promjene u svom životu, a na vama je da odlučite želite li nešto mijenjati te da to učinite na pravi način – promišljeno, a ne impulzivno – kako bi promjena bila pozitivna i usmjerila vaš život u pravom smjeru. Tako ćete izbjeći da ovaj vikend u svom životu napravite nered, koji ćete onda trebati čistiti sljedeći tjedan, zaključuje G. Scott.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci