Vi ste moćan kreator svoga života

Da biste otpetljali zapetljanu nit duhovnosti, Bog će za vam pokazati svijet temeljen na vibraciji koju vi nudite i na svetom ugovoru koji ste sklopili prije nego ste se utjelovili na Zemlji. Življenje u punoj snazi, to je staza do prosvjetljenja. A tajna?

Povezanost sa zemljom, mudrošću tijela i ciklusima prirode

Svemir, Bog, Sila, Izvor energije, ili kako je god odaberete nazvati, svemoguća je vibracija koja protječe kroz sve što postoji. Bog je najviša frekvencija čiste ljubavi koja pokreće sve što jest i sve što je ikad bilo.

To je kozmička svijest – tok kojem se predajemo, sjećamo ga se i s kojim se stapamo da bismo manifestirali naše želje. Ona upravlja zakonima univerzuma kao što su privlačenje, neopiranje, opraštanje, karma, gravitacija i drugi. Ona je iskra u vašoj duši koja spaja točkice i osvjetljava sveprožimajuću bit našeg bića.

Mnogo prije nego što su se pojavila mjesta bogosluženja kao što su hramovi, crkve, džamije i sinagoge, postojali su ljudi koji su posjedovali duboko znanje i urođenu mudrost o tome da postoje djelići svemogućeg Jedinstva koje protječe kroz sve što postoji. Oni su osjećali povezanost sa zemljom, s mudrošću tijela i s ciklusima prirode.

Kako se povezati?

Mnogo širu sliku svijesti čiji smo mi dio, dobivamo kada osjećamo duboku, smislenu i iskrenu bezuvjetnu ljubav. To možemo osjetiti prema novorođenom djetetu ili kada vidimo tako božanstveno lijep prizor u prirodi da jednostavno zaboravimo na ego i sjetimo se da je ovaj trenutak sadašnjosti sve što istinski postoji.

Koncepti uma koje koristimo i govorimo sebi da se osjećamo "duhovno" nisu pogrešni, oni su izuzetno moćno i korisno vozilo za usklađivanje s tijekom svijesti, da trebamo naš život učiniti smislenijim, čarobnijim i povezanijim. Što god da nas pokreće, u redu je. Vjera je osobna, jedinstvena i vrlo intimna.

Molitva, meditacija i razjašnjavanje životnih iskustava direktno su povezani s kozmičkom sviješću. Svoju svijest možemo ukrasiti duhovnim podsjetnicima kao što su kristali, izgovaranje afirmacija i čitanje inspirativnih knjiga koje nam pomažu da se probudimo.

Staza prosvjetljenja

No, upamtite, nećete se uvijek osjećati povezano s kozmičkom sviješću i ne trebate se stalno osjećati nadahnuto. To je veo koji se skida s vremena na vrijeme tijekom života kao poziv na korištenje tih vozila kao moćnih alata za prisjećanje na predaju Božjem svemiru.

Da biste otpetljali zapetljanu nit duhovnosti, Bog će za vam pokazati svijet temeljen na vibraciji koju vi nudite i na svetom ugovoru koji ste sklopili prije nego ste se utjelovili na Zemlji. Življenje u punoj snazi, to je staza do prosvjetljenja. Tajna?

Budite prema sebi suosjećajni, volite cijelim svojim srcem, budite prisutni u trenutku, upamtite da ste vi Svemir i s poštovanjem se naklonite čarobnom otkrivanju života.

Izvor: www.sarahprout.com

Pripremila Snježana Krčmar

Preporučujemo

Ostali članci