Venera u Lavu poziva da živimo i volimo glasno

Sretan spoj energija planeta ljubavi i vatrenog Lava dogodit će se u nedjelju, 6. rujna, a donosi neizmjernu radost i pozitivan pogled na stvari te sklonost glasnom izražavanju osjećaja

Ako vas pomalo hvata neraspoloženje jer se ljeto bliži kraju, Venera donosi dobre vijesti: 6. rujna ulazi u vatreni znak Lava te će do 2. listopada planet ljubavi biti stopljen s njegovom toplom, ekspresivnom i odvažnom energijom – što je izravan poziv da se živi i voli glasno.

Lav je znak koji vlada srcem pa je Venerina romantična strana sad osobito naglašena, štoviše uz Lava dobiva na vatrenosti i dramatičnosti. Budući da se Venera smatra pozitivnim planetom, a Lav pozitivnim znakom, zajedno stvaraju neizmjernu količinu radosti.

Kad se stope njihove energije, imaju moć iscijeliti povrede iz prošlosti i pogurati nas naprijed s više uzbuđenja i nade. Lava se veže uz kreativnost, govorenje iz srca, ali i to da se voli praviti važan. Kad je u tom znaku Venera, mogu se očekivati zaigrani izlasci, glasne ljubavne izjave, velike geste – dramatično izražavanje osjećaja na ovaj ili onaj način. Moguće je čak i započinjanje strastvenih rasprava samo iz želje da se bude u središtu pozornosti.

Budući da Venera govori o onome što smatramo lijepim, dok je u Lavu, bit ćemo skloniji svemu što djeluje raskošno i upečatljivo, a to je razdoblje i prava prilika da oslobodimo svoje kreativne potencijale te se izrazimo i tim putem. Ulaskom Venere u Lava ne samo da se podiže temperatura u ljubavi, koju obilježavaju odvažnost, dramatičnost i zaigranost, nego i naši odnosi s drugima općenito dobivaju novu dozu energije – a u svakom znaku to će se manifestirani nešto drukčije:

Ovan

Venera je u vama srodnom vatrenom znaku pa vas čekaju tjedni puni flerta i zadovoljstava. Za samce ovo je sjajno vrijeme za izlaske jer je ćete naići na mnoge s istim poimanjem dobre zabave. Ako ste u vezi, usredotočite se na razbijanje rutine te više zaigranosti i izražavanja osjećaja.

Bik

Nećete biti skloni javno se pokazivati sa svojom ljubavi, ali zato kod kuće može postati vruće. Pojačajte romantičnu energiju u svom životnom prostoru unoseći u njega više glamuroznosti i senzualnosti, npr. svilene plahte, mirisne svijeće, crvene ruže... To će i u vama i u vašem partneru stvoriti raspoloženje za ljubav.

Blizanci

I inače volite flertati, a sad je savršeno vrijeme da pokažete svoj talent za izražavanje osjećaja i izgradnju romantičnih veza. Samcima će društvene mreže i aplikacije pomoći u povezivanju s novim ljudima. Oni koji su u vezi trebaju isplanirati zabavne jednodnevne izlete kako bi proveli neko vrijeme samo s partnerom te razmijenili međusobno što im se događa.

Rak

Po prirodi ste sentimentalni pa vam je vrlo važna emocionalna povezanost u vezi – ali s vremena na vrijeme nije naodmet i velikodušan dar. Zato sad svoju naklonost iskažite neočekivanim darom ili posebnim izlaskom. Ako ste velikodušni, vjerojatnije je da će partner tako uzvratiti, pa ćete se osjećati voljeno.

Lav

U središtu ste pozornosti jer romantična Venera blista u vašem znaku. Vaša poslovična samouvjerenost dodatno je naglašena, a osjećate se i osobito privlačno, stoga se nemojte bojati biti i hrabriji nego inače kad je posrijedi ljubav. Iskoristite ovu iznimnu samouvjerenost za izražavanje osjećaja jer možete biti sigurni da će partner ili osoba koja vam se sviđa u svakom slučaju biti očarana vama.

Djevica

Venera ulazi u Lava usred vladavine vašeg znaka, stoga ćete više biti usredotočeni na vlastite prioritete nego na romantiku. No to ne znači da ćete ljubavi zalupiti vratima. Umjesto da sad ulazite u neku vezu, dajte si vremena da maštate o kvalitetama ljubavnika koje bi vas zadovoljile. Kad budete znali što točno želite od veze, bit će vam lakše naći upravo to.

Vaga

Prava ste romantična duša i to ćete sada htjeti maksimalno pokazati. Za one u vezi ovo je odlično vrijeme za planove s prijateljima – što će biti i savršena prilika da osobu koja vam se sviđa ili partnera pokažete i uključite u svoj društveni krug. Ako ste solo i spremni za druženje, svojoj ekipi dajte do znanja da ste "na tržištu" i nemojte se ustručavati otići na spoj koji će vam namjestiti neki prijatelj.

Škorpion

Trenutačno vam je karijera blistava, stoga je važno da nađete ljubavnika koji se može nositi s vašim uspjehom. Vaš je idealan partner osoba uz koju se osjećate kao zvijezda – što i jeste – pa nemojte zaglaviti s nekim tko želi umanjiti vaše kvalitete. Što sjajnije blistate, to ćete više privlačiti ljude koji su na vašoj razini.

Strijelac

S Venerom u vama srodnom vatrenom znaku dodatno je potencirana vaša pustolovnost u ljubavi. Samci će čeznuti za romantičnom vezom s nekim tko im može pomoći proširiti horizonte, inspirirati nove ideje ili s njima dijeliti uzbudljive interese – idealan je partner netko tko vam može pomoći u duhovnom rastu. Ako ste u vezi, unesite dašak svježine iskušavajući zajedno nešto novo.

 Jarac

Ovo je pravi mjesec da otpustite bilo kakve inhibicije i postavite zdrave granice. Želite li sjajnu vezu, to zahtijeva mnogo "nevidljivog" rada ispod površine. Srećom, vi se znate latiti posla i suočiti s izazovom, stoga se usredotočite na potpunu iskrenost prema partneru ili osobi koja vas zanima i izgradnju temelja za zdravu ljubavnu povezanost.

Vodenjak

Venera naglašava vaše područje ljubavi pa će vam ljubav često biti na umu. Samci će postati poduzetniji kad je posrijedi ono što traže u ljubavi i vjerojatno će biti više skloni stupiti u ozbiljnu vezu s nekim ako ta osoba odigra kako treba. Za one koji su već u vezi ovo je sjajno vrijeme da budu potpuno otvoreni i izraze svoje želje – i ohrabre partnera da učini isto.

Ribe

Kao nježan vodeni znak obično se volite prepustiti valovima, no sad ćete biti inspirirani raditi na tome da zadovoljstva ostanu u prvom planu, što znači da ćete u ljubav ulagati mnogo energije. Ako ste solo, nađite vremena u svom rasporedu za virtualne spojeve. Ribe u vezi sad se mogu osobito povezati s partnerom tako da zajedno rade nešto zabavno i zdravo, primjerice idu na trening ili surađuju na kreativnom projektu.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr