Venera u Biku od 15. svibnja podsjetit će nas na to koliko je svijet lijep

Vrijeme od 15. svibnja do 9. lipnja uljepšat će nam Venera u znaku Bika

Venera je planet koji vlada onim za što istinski vrijedi živjeti. To su ljubav, prijateljstvo i kreativno izražavanje. Od 15. svibnja ulazi u znak Bika, svoj matični znak, u kojem izražava svoje najbolje osobine. Njen boravak u tom znaku bit će vrijeme pojednostavljivanja stvari, spuštanja na čvrsto tlo i ponovne izgradnje odnosa. Do 9. lipnja stoga je idealno vrijeme da riješite ljubavna i novčana pitanja na otvoren i iskren način.

Susreti će u ovo vrijeme biti čudesni. Venerina energija podsjeća nas da usporimo tempo, živimo u sadašnjem trenutku i potražimo načine uživanja u posebnom društvu. Možda ćete se lakše opustiti s voljenom osobom i odgledati odličan film, uživati u ukusnom jelu. To je vrijeme kad ćete oboje biti tako raspoloženi da ćete lako uživati svim osjetilima.

Venera u Biku dat će prednost stabilnosti u odnosu na strast. To znači da ćete biti spremniji za vezu nego za avanture. Ako želite produbiti odnos, ili neko vrijeme nekoga potajice promatrate, ovo je vrijeme kad se možete odlučiti na sljedeći korak.

Jedan od nedostataka tog utjecaja je pojačana želja za pripadnošću. Ako ste u ljubavnom odnosu ili na putu do njega, mogla bi vas dotaknuti ljubomora. Otežano je sklapanje kompromisa, zato ćete o svojim dubokim osjećajima teško mirno raspravljati. Ako ste sami, ovo je vrijeme kad ćete osjetiti unutarnji otpor prema pretjeranom povazivanju. Trebat će vam neko vrijeme da povjerujete ljudima i njihovim riječima, no kad to uspijete, bit ćete zaista odani. Tek kad se uvjerite da nekome zaista možete vjerovati, pustit ćete ga blizu.

Otvorite se ozračju ugode i stabilnosti, povezivat ćete se taktilnim užicima, odgovarat će vam masaže, opuštanje tijela, držanje za ruke i puno predigre u spavaćoj sobi.

Prijateljstva sklopljena u ovom razdoblju mogu prersti u životna. Rado ćete nuditi i pomoć i biti rame za plakanje. Pametnim i realnim savjetima i dobrim humorom lako ćete izvući bilo koga iz lošeg raspoloženja. 

Venera u Biku nosi pojačanu želju za umjetničkim izražavanjem, glazbom, plesom, povezivanjem s prirodom i estetikom. 

Ukratko, povećana potreba za sigurnosti i stabilnosti vodit će vas tamo gdje to osjećate, izbjegavat ćete nestabilne i nedorečene odnose te brze avanture. Ljepota i sve što je povezano s njom bit će jedan od glavnih motiva djelovanja pa se možda odlučite i za novi korak uljepšavanja. Ljubavne i ostale odnose u ovom će razdoblju najlakše urediti Bikovi, Jarci, Djevice i Škorpioni. Vatreni i zračni znakovi teže će se povezivati s Venerom u Biku, jer će za njihov ukus biti premalo strasti i događanja.

Izvor: Horoskop.si

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci