Venera u Biku - dolazi ljubav u najraskošnijem obliku

Od 6. lipnja do 5. srpnja 2017. Venera je u Biku, evo što nam sve lijepo nosi

Glad za nježnim dodirima

Razdoblje mladenačkog zanosa, borbe, osvajanja, natjecanja, žestine, strasti, gordosti i taštine je iza nas. Ovih će nam mjesec dana najbitniji biti osjećaji stabilnosti i dobre uzemljenosti, kao i čvrste povezanosti s partnerom ili materijom, ovisno o okolnostima. Tjedni pred nama bit će obilježeni nježnom potrebom za ljubavlju, lišenom svega žestokog i divljeg. Vrijeme je za senzualnost, nježnu, tihu, blagu i duboku strast.

Probudit će se glad za nježnim dodirima, poljupcima, pogledima, kao i potreba da se osjete mirisi, okusi, dodiri. Zbog toga nam se i apetit povećava pa nešto češće odlazimo u kuhinju i zavirujemo u hladnjak, ne mareći previše za kilograme viška. Posebnu radost bude slastice.

Neptun koji zavodi

Javlja se i želja za materijalnim zadovoljstvima, darovima, znakovima pažnje i ljubavi. Sljedeća četiri tjedna isprepletena su hedonizmom, što podrazumijeva i uživanje u glazbi, slikarstvu, filmu, književnosti, svemu što donosi radost osjetilima. Pripremite toplu kupku, otiđite u saunu ili na masažu. Prošetajte uz more ili jezero, prošetajte šumom, livadom – stopite se s prirodom, zastanite, nemojte žuriti, već lagano, korak po korak. Nakon svega će, naravno, odlično sjesti kakva fina, ali lagana večera, vino, kolač, seks i kako to već ide...

Prvi tjedan ovog tranzita je pod utjecajem Neptuna, koji lako zavodi, obmanjuje, uvlači nas u svijet mašte i nestvarnoga, opija nas i sve navedeno podiže na entu potenciju.
 
Ovo je nestvarna ljubav, ljubavna bajka, ovo je spoj materijalizma i duhovnosti. Romantične večere, maksimalno začinjene i čarobne. Svijeće, glazba, slike, šaputanja, nježni i strasni dodiri, putenost. Ovo je slika nečije mašte o svemu nabrojanom. Ovo su sokovi života, kao i sokovi raznih voćki. Ovo je voćnjak.

Susret s ljubavi

Venera u Biku s Neptunom je plodnost, snažna plodnost u bilo kojem smislu. Umjetnost, razumijevanje umjetnosti i talent popraćen vjerom. Ovo je djevojka koja pjeva u crkvenom zboru. Ovo je punašna pjevačica koja tjera suze na oči. Ovo je put do mora gdje se susreće ljubav, izmjenjuju dodiri, poljupci, zaljubljeni se golubčići hrane i tepaju. Ovo je slow and easy and sexy.

Venera u Biku pod utjecajem Neptuna je vjera u materijalno i opipljivo. Slikar koji slika more, a tema je ljubav. Ovo je slikar kao takav ili je zaljubljeni slikar. Ovo je ljubav u svojoj maksimalnoj raskošnosti. Ovo je san o ljubavi. Ovo je hipersenzibilnost, suze radosnice i one druge. Ovo je potreba za tajnom, skrivenim, teže dostupnim i nedokučivim. Ovo je ljubavna tajna, ljubavna pjesma. Ovo su ljubavni i manje ljubavni pokloni, kojih sada mora biti, bez obzira na njihovu novčanu vrijednost. Ovo je potreba za slatkim, ako nema ljubavi, za finom hranom, za čašom finog vina. Sve to i kad ima i kad nema ljubavi.

Trigon s Plutonom - promjena sustava vrijednosti

Nakon aspekta s Neptunom, Venera 24. lipnja gradi trigon s Plutonom, koji je mnogo realniji i ne toliko romantičan kao Neptun. Ovaj aspekt ukazuje na čvrstu volju i snagu u službi promjene, kao i na potrebu za kontrolom nad sobom i svojim ljubavnim i materijalnim životom. Ovo je promjena vrijednosnog sustava, načina gledanja na radost i čulnost, promjena načina prehrane i svega 'lošega' što nam čini zadovoljstvo (npr. pušenje, alkohol, loša prehrana ili pretjerivanje u hrani).

Dakle, dane oko navedenog datuma iskoristite za pozitivne promjenje, odbacite stvari koje vam čine loše i krenite prema onima koje vam čine zadovoljstvo. Svima koji su u vezi, ovaj aspekt može donijeti određenu transformaciju odnosa, buđenje strasti, mijenjanje prioriteta i želja. Za slobodne pak važan susret; možda ljubavni, a možda i ne, ali iz kojega će izvući maksimum psihologije koja će im pomoći u daljnjem ljubavnom životu ili odnosima općenito.

 

Ako ste zainteresirani za analizu natalne karte kod Sensina suradnika, javite se na uranovo.dijete@gmail.com, očekuju vas ljetni popusti i ostale blagodati :)

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci