Venera je ušla u Lava: Spektakl je počeo!

Ulaskom Venere u Lava (28. 7. u 3.54 h) počinje pravi ljetni party. Uz mnogo pozitivne energije oko nas, vrijeme je da se usredotočimo na dobre stvari u životu

Puno romantike, strasti, velikodušnosti...

Ovogodišnji je početak sezone Lava bio doista dramatičan jer u tom je znaku i Mars. Sada mu se pridružuje Venera, a uskoro slijedi i mlađak u Lavu. "Ovo je sezona Lava koja će biti triput veća", ističe astrologinja Christina Howson. "Očekujte mnogo teatralnih, spektakularnih trenutaka malenih i velikih lavova kako svagdje riču za nešto pozornosti. Činit će se kao da se svi napuhuju i pokazuju u punom sjaju."

No to je i razdoblje velike kreativnosti, a možete očekivati i mnogo romantike i strastvenosti. Pripazite samo na ego i ne dopustite da ga proguta lažni ponos. Najbolje što možete učiniti jest pokazati lavovsku velikodušnost i prepustiti nekome mjesto u središtu pozornosti.

Što vam Venera u Lavu nosi u ljubavi?

Tražite ono što želite s radošću, samopouzdanjem i dignitetom

Ulaskom Venere u Lava, pune se baterije naše vitalne energije te ona donosi iscjeljenje našem srcu, tijelu i samopoštovanju, navodi SoulSeeker Astrology, a "novac, vrijednosti, samopouzdanje i odnosi uvećani su ponosom, moći i željom da se bude broj jedan", kaže Nadia Gilchrist. Teme su privlačenje najboljeg i hrabro izlaganje. Ovo nije vrijeme da budete suptilni kad je riječ o onome što želite, savjetuje astrologinja.

No ako vam nešto manjka, jaz između toga i onoga što ima netko drugi bit će upadljiviji, stoga sad mogu biti naglašeni i ljubomora i želja za natjecanjem. "Ali svrha je tih kontrasta da vas podsjete što biste mogli imati prestanete li zdvajati nad onim što vam nedostaje." Mislite li da zaslužujete nešto bolje, što vas sprječava da to ostvarite – djelujte samopouzdano, s radošću i dignitetom.

Venera u Lavu voli igru, proslave, voli pokazivati svoje talente i dijeliti svoju ljubav. "Može biti ekstremno velikodušna i zahtjevna – pod ovim tranzitom ljudi daju mnogo, a žele još i više." Ovo je odlično razdoblje i da hobi koji volite pretvorite u posao, da spojite igru i rad, savjetuju na stranici Horoscope friends. "Lav se želi isticati u gomili i biti jedinstveno svoj" – pa i kad je riječ o poslu.

Izvori: @theravenwhisperer; @SoulSeekerAstrology;

Homerubyslipper.ca; horoscopefriends.co.uk

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci