Vikend-horoskop: Vatreni kraj tjedna

Subota je najsretniji dan ovog tjedna – osim dobre zabave, može vam donijeti sreću u ljubavi i ostvarenje snova

Ovo je tjedan u kojem nam ništa ne dolazi na pladnju te se oko svega moramo potruditi. No u petak Mjesec ulazi u Strijelca donoseći dašak zabave i avanturizma te težnju za istraživanjem kako u fizičkom tako i u duhovnom smislu. Mjesec je u trigonu, skladnom odnosu s Merkurom u Lavu, koji je retrogradan sve do kraja srpnja, te Chironom u Ovnu i Marsom u Lavu. Petak je tako obilježen energijom vatre i pravi dan za zabavu. Umjesto da se opterećujete onim što trenutačno ne možete ostvariti, pojednostavite stvari i uživajte u malim zadovoljstvima, savjetuje astrolog Gregory Scott.

Kreirajte svoj svijet

Odaberite da kreirate svijet umjesto da reagirate na svijet – tako izgrađujete svoj život umjesto da prihvaćate sve što život baci pred vas. U subotu je Mjesec u Strijelcu i dalje u trigonu s Marsom u Lavu te je u konjunkciji s Jupiterom u Strijelcu, a zajedno su u kvadratu s Neptunom u Ribama. "Subota je najbolji dan ovog tjedna", ističe astrolog. Osim što možete krenuti u kakvu pustolovinu, to je sretan dan i što se tiče ljubavi. U svakom slučaju, dobra zabava je zajamčena, a možete doživjeti i nešto neočekivano, što će vam donijeti mnogo radosti i obogatiti vam život.

"To je dan kad se ostvaruju snovi", kaže G. Scott, ali i ističe da to ovisi o nama – hoćemo li izaći i posegnuti za onim što želimo. Iako u nedjelju Mjesec ulazi u Jarca, to se događa tek kasno navečer pa će većinu nedjelje stvarati ozračje kao prethodnih dana. No, ovo je kudikamo ozbiljniji dan: Sunce u Raku u opoziciji je s Plutonom u Jarcu, naglašavajući važna pitanja vezana uz to provodimo li nužne promjene kako bismo svoj život promijenili nabolje. Možda ćete imati osjećaj da niste postigli dovoljno na svom putu te da brzo morate učiniti promjene kako biste nadoknadili zaostatak. Ali, morate biti svjesni da činite najviše što možete, naglašava astrolog. Usredotočite se na vlastiti napredak, nemojte se uspoređivati s drugima – prvo, jer sad nemate dovoljno jasan pogled zbog retrogradnog Merkura, a drugo, zato što će vas uspoređivanje s drugima uvijek učiniti nezadovoljnima.

Izvor: gregoryscott.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci