Uštap u Biku: Neočekivani događaj mijenja našu stvarnost

Ako ste dosad imali osjećaj da se sve ubrzava, ako vam se činilo da imate onaj osjećaj užurbanosti, ovaj će ga Uštap još više pojačati. Budite hrabri i pokrenite promjene koje će vas osloboditi, savjetuje astrologinja Julijana Oremović

Simbol novca i vlasništva

Listopad je započeo s punim Mjesecom i završava s njim. Koliko god da je bio izazovan, bio je i poučan. S njim lagano okončavamo jedan životni ciklus, čistimo sva problematična područja života, a svjetlo dva puna Mjeseca nam osvjetljava put.

U subotu, 31. listopada obasjat će nas pun Mjesec na 8 stupnjeva Bika, na istom stupnju na kojem se i nalazi Uran, pa ako ste dosad imali osjećaj da se sve ubrzava, ako vam se činilo da imate onaj osjećaj hitnosti i užurbanosti, ovaj će ga Uštap još više pojačati.

Ovaj Uštap simbolizira sigurnost, novac, način na koji raspolažemo sa imovinom, s onim što smo stekli i što zarađujemo radom. On nam govori koliko smo svjesni svojih unutarnjih resursa i vrednujemo li ih objektivno. Koji su nam talenti, znanja i vještine, možemo li ih uspješno kapitalizirati.

S druge strane stoji Sunce u Škorpionu. Dok Bik zastupa 'moje', Škorpion govori 'ovo je naše'. Aktivira se područje imovine drugih ljudi, dugova prema drugima ili bankama, resurse koje dijelimo s drugima (vlasništvo, novac, nasljedstvo): Što je moje, a što naše ili tvoje?

Nešto se naglo otkriva

Uran svemu dodaje električnu kvalitetu. Nešto se naglo otkriva, ubrzava, nemamo više prostora za odgađanje. Uvidi i promjene dolaze poput munje, naglo i neočekivano. Istina se pokazuje, a mi smo pozvani da biramo slobodu i otrgnemo se iz okova koji nas drže na mjestu.

Naša se stvarnost munjevito mijenja:

Odjednom možete osjetite unutarnji poziv da se pokrenete…

Možete osjetiti da više ne možete kao dosad…

Shvaćate da sigurnost nije ono što ste mislili da jest…

Možda ste nespremni za nagle promjene, ali nemate druge…

I onda u vama progovori revolucionar, buntovnik…

Tražimo sklad u kaosu

Vladarica ovog Uštapa je Venera koja se nalazi u Vagi. Tražimo ravnotežu i sklad u privremenom kaosu. Tražimo ljubav i podršku drugih. Spajamo se s nekim, započinjemo jedan odnos ili prekidamo suradnju koja nije bila dobra za nas. Strast i putenost dominiraju odnosima.

Privodite kraju neke pregovore, sudske sporove, suradnje koje se temelje na financijskoj dobiti. 

Nemamo više taj luksuz stajati na mjestu. Presvucite kožu koja vam je tijesna. Izađite iz tišine koja vas tišti. Budite hrabri i pokrenite promjene koje će vas osloboditi.

Nismo sami. Kad pokažemo hrabrost i pokrenemo se, pomoć je na putu. Svemir je uz vas!

 

Julijana Oremović, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci