Tranzit Jupitera u Strijelcu najsretniji je za ovih pet horoskopskih znakova

Jupiter zauzima prvo mjesto u astrološkim kartama i smatra se da, kad on promijeni svoj položaj, to donosi neke promjene, dobre ili loše, ovisno o vašem horoskopskom znaku. Nakon 12 godina, Jupiter se vraća u kuću Strijelca, a budući da on upravlja zdravljem, rastom i napretkom, ova astrološka promjena smatra se općenito vrlo značajnom

Jupiterov prelazak u znak Strijelca zbio se 5. studenog i on će u Strijelcu ostati sve do početka ožujka. Dok za neke znakove to znači niz nedobrodošlih promjena, drugima donosi upravo suprotno. Pogledajte jeste li vi među onim "sretnim" znakovima.

Ovan

Budući da ste prvi znak horoskopa, vi ćete među prvima osjetiti dobrobiti ovog astrološkog tranzita i primijetit ćete neke promjene u svom životu već u prvih mjesec dana. Glavni zadatak koji Jupiter ima u vašoj kući je očistiti zaostale zadatke i potaknuti novi val napretka. Oni koji od nekih bolesti ili kroničnih problema, uskoro će osjetiti olakšanje. Onima koji su se osjećali tromo i slabo, Jupiter također donosi pozitivne promjene u području zdravlja. Gledat ćete na svijet iz nove perspektive i jasnije razmišljati. Sretno, Ovnovi, ovo je vaše vrijeme da zablistate!

Blizanci

Tranzit Jupitera izuzetno će vam goditi. Iskusit ćete potpuno novi zanos, energiju i entuzijazam koji će vam ispuniti život dobrim prilikama i živošću. Stres i sumnje počinju nestajati i situacije rješavate lakše i bolje nego prije. Zdravlje će vam također biti zadovoljavajuće. Planetarna promjena možda će u vama probuditi želju da usvojite neke nove, zdrave navike. Nećete imati puno razloga da se žalite.

Škorpion

Iako je Jupiter i ranije prolazio kroz vašu kuću, tijekom ovog njegovog tranzita iskoristit ćete sve prednosti ubiranja plodova, bit ćete zauzetiji i angažiraniji nego inače. No, ne brinite, ova promjena je za vas dobra jer otvara vaš um za nova iskustva i misli, što će vam pak donijeti nove, iznenađujuće dobre prilike. Također, udahnut će svježinu u vaš svakodnevni život. Možete se opustiti i dopustiti da te promjene preplave na vaš život.

Lav

Jupiterov tranzit donosi vam niz prilika koje će vam biti teško odbiti. Zdravlje će vam ostati dobro. Ako ste razmišljali o uvođenju promjena u svojoj prehrani ili načinu života, nema boljeg trenutka nego sada da to učinite. Iskoristite ovaj tranzit u potpunosti. Stare nevolje i negativnosti će izblijediti. Za učenike, studente i sve koji se bave intelektualnim radom, koncentracija će dosegnuti visoku razinu, čime ćete se približiti ostvarenju svojih ciljeva.

Ribe

Ovaj tranzit donosi vam ravnotežu o kakvoj ste već dugo sanjali i očekivali je posljednjih nekoliko mjeseci. Sumnje počinju nestajati, a s njima i napetost. Osjećat ćete se malo odmornije i smirenije nego inače, što vam omogućuje da se posvetite više svojim kreativnim pothvatima koje volite. Zdravlje će vam biti dobro i ovaj tranzit će vas također potaknuti da se malo više potrudite da ostanete zdravi. Mir i sreća vas okružuju, pomažući vam da postignete sve svoje ciljeve.


www.timesofindia.indiatimes.com

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci