Tjedni jyotish: Vrijeme za nove početke i odnose

Ovo je mirniji tjedan, dobar za nove početke i odnose. U duhovnom pogledu, ovo je vrijeme kada je dobro shvatiti što je usamljenost, a što samoća. Usamljenost je prinudni osjećaj na koji mislimo da smo osuđeni, a samoća osjećaj ispunjenosti iz kojeg se za odnos odlučujemo slobodno

Ovaj tjedan Venera završava svoj retrogradni hod. Kako što znamo, Venera je nositelj ljubavi i pokazuje kako volimo te kakvi su nam odnosi. Venera je sad u Vagi, u svom sjedištu, gdje se najbolje osjeća, što znači da je osjećaj ljubavi povezan s osjećajem harmonije ili mira. Iz tog osjećaja ćemo vrednovati odnos. Ipak, jedan mali aspekt govori i o zaljubljivanju jer je aktivan odnos s Marsom, a to znači da je prisutan osjećaj zaljubljenosti ili želja za njom. Kada je ona prisutna, ne dolazi do duboke razmjene emocija i može značiti i da niste zadovoljni svojom vezom.

Natalne karte nekih samaca bit će zahvaćene ovim tranzitom i doista se mogu zaljubiti, a onima kojima je to manje naglašeno ovaj tranzit govori o osjećaju zaljubljenosti. Ako vam se ništa ne događa na tom planu, to je možda zato što ne postoji jasnoća onoga što se želi i može dobiti u ljubavi. Mars će vas sada zadirkivati ako niste sigurni u svoje osjećaje, pogotovo ako još uvijek kalkulirate i mislite da niste dobili ono što ste htjeli. Ovo je tjedan koji je dobar za poslovne uspjehe.

Ponedjeljak je dan za rješavanje stvari iz prošlosti, a ne možemo naprijed ako ne pustimo ono što je bilo prije. Pokušajte danas završiti započeto.

Utorak je dan za nove početke i korake. Kada završite s onim što je bilo prije, možete krenuti u novo. Ovo je vrijeme kada možete učiniti ono što ste možda odgađali.

Srijeda je dan kreativnosti, odnosa, strasti i krajnosti. Najvažnije je da izbjegavate krajnosti, u strasti tražite ljubav, a u kreativnosti mogućnost smjera u kojem bi trebao ići vaš budući posao.

Četvrtak je pod utjecajem oštrog sazviježđa koje daje impulzivnost. Izbjegavajte svađe. Ovo nije dobar dan za odluke. Navečer je pun Mjesec, što znači da je ovo odličan dan za dijetu i čišćenje organizma.

Petak je pod utjecajem sazviježđa Rohini i donosi obilje, a u lošem aspektu nosi ljubomoru i izaziva zavist. To su samo nuspojave velikog prosperiteta koje simbolizira Rohini. Budući da je to sazviježđe materijalističko, donosi podjele na više i niže klase. Ako ste jučer započeli post, dovršite ga danas do večeri.

Subota je pod utjecajem sazviježđa koje donosi duhovnu inteligenciju i istraživačku sposobnost te govorništvo, ali i nedostatak čvrstih ili fiksnih stavova. Ovo sazviježđe donosi sumnjivu prirodu prema svemu.

Nedjelja je pod utjecajem sazviježđa koje može donijeti jake želje. Pazite danas na želje jer će se teže ostvarivati, a neostvarene želje lako izazivaju frustraciju. Zato je simbol ovog sazviježđa suza. Burne misli i emocije danas mogu biti izražene.

 

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci