Tjedni jyotish: Unesite toplinu u odnos

Ovaj tjedan nam donosi dobar aspekt za prijateljstva te poslovne uspjehe i kreativnost. U ljubavi se moramo potruditi...

Merkur u Vodenjaku

Ovaj tjedan Merkur ulazi u znak Vodenjaka, što će poboljšati komunikaciju, ali će i dalje postojati problemi u komunikaciji zbog njegove retrogradnosti. Sunce ulazi u znak Ribe krajem tjedna, što će nam donijeti lakše izražavanje emocija.

Vodenjak će Merkuru dati mogućnost da informacije koje dobivate provjerite nekoliko puta i da ne nasjedate na povjerenje bez provjere koliko je ponuđeno dobro za vas. Ovaj položaj je dobar za prijateljstva i druženja.

Sunce se ne snalazi dobro u znaku Vodenjaka jer Saturn koči njegovu voljnost i snagu za pokretanjem. Kada se u petak nađe u Ribama kod svog prijatelja Jupitera, dobit će snagu u poslovnim aktivnostima i napretku u karijeri. Jasno, ovo je pozicija koja je dobra i za kreativnost.

Na duže vrijeme dolazi nam Ketu ili Južni Mjesečev čvor koji će sa Saturnom deset mjeseci stvarati poslovne probleme, ali i na financijskim tržištima, te će stvarati nesigurnost u svijetu. Već sada možemo osjetiti prve znake njegova djelovanja. Saturn i Ketu su zadnji puta bili zajedno kada se dogodila financijska kriza 2008. godine.

Unesite toplinu u odnos

Ne zaboravimo, Strijelac je nosilac dharme ili naravnog zakona, a ova kombinacija okreće leđa naravnom zakonu pa je za sve ljude dobro da vide koliko će jako biti nepovjerenje u sebe i kako će sumnja biti jaka među ljudima. Jasno, sve ovisi o individualnom radu svakog pojedinca i uvijek se na kraju svodi na osobnu odgovornost, ali ona ne može postojati ako ne postoji osobna praksa.

U ljubavnom aspektu još uvijek su jaki prošli odnosi koji mogu stvarati iskrivljeno zaključivanje u vašem dosadašnjem odnosu. Hladni osjećaji mogu biti prisutni, pa bi bilo dobro da unesete u svoje odnose toplinu i osjećaje jer oni bi vam mogli nedostajati. Vrlo lako ova kombinacija donese hladnoću stvarnosti života i sumnju u osjećaje, pa bi na to trebalo obratiti pažnju.

Ponedjeljkom vlada sazviježđe strasti i umjetnosti, te kreativnosti. Eros je dio našeg psihičkog ustroja, te je bitno znati kako se odnositi prema strasti, a da ju ne potiskujemo.

Utorak je dobar dan za izgovaranje istine na nježan način i razlučivanje. Pokušajte razlučivati i manje kritizirati.

Srijeda je dan odnosa. Sazviježđe današnjeg dana vodi nas prema partnerstvu. U nižem obliku, ovo sazviježđe naglašava kupnju nakita, odnosno kupovanja stvari koje su orijentirane prema uljepšavanju. Mjesec se najbolje osjeća u današnjem sazviježđu Rohini, a to znači da je ovaj dan odličan za odnose jer ih primarno simbolizira.

Četvrtak jako može jačati nerealna očekivanja u odnosima, ali općenito ovo jest dan za odnose, kao i za želju za lutanjem.

Petak daje odlične aspekte za komunikaciju . Okrenite se aktivnostima koje traže male korake. Ovaj dan daje jaki aspekt za odnose, kao i za poslovno djelovanje i dogovore.

Subota je odličan dan koji nosi u sebi jaku želju koja se lakše ostvaruje. Potrebno je naglasiti da se ne radi o nemogućim željama. Čovjek je biće željenja i nije se sposoban tako lako osloboditi želja, zato je dobro ostvarivati realne želje, pa je u tom aspektu ovaj dan povoljan.

Nedjelja je dobra pogotovo u prvom dijelu dana. Kako će dan odmicati, moguća su slabija raspoloženja pogotovo posesivnost koja se može pretvoriti u osjećaj melankolije.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci