Tjedni jyotish: Učinite pravu stvar

U ovom razdoblju imamo dobre mogućnosti za pomake, ako učinimo ono što treba. Čuvajte se impulzivnosti. Odnosi su i dalje u prvom planu...

Ovim tjednom završava retrogradnost Jupitera, koja je za neke bila ugodna, ali za neke i neugodna, ovisno o vašoj osobnoj natalnoj karti. Generalno, sad ćemo imati lakšu energiju Jupitera u Vagi, a to znači da će ponovno biti aktualna mnoga pitanja o pravdi, kako u našim životima, tako i na globalnoj razini.

Ovaj tjedan u poslovnom smislu je dobar, a pomak Sunca u Punarvasu donijet će puno više pravde u poslovnim aktivnostima, kao i mogućnosti da se na pravedniji način sklope poslovi ili obave razgovori s poslodavcem.

Treba pripaziti u komunikaciji, kako u odnosima, tako i u poslu. Obećanja koje ste dali u poslovnom ili ljubavnom odnosu tražit će provjeru i ispunjenje. Merkur ili komunikacija u ovom razdoblju nosi mogućnost dvoličnih odgovora. Imajte to na umu prije važnih odluka.

Jupiter će pojačati emocionalni aspekt, a Venera će donositi želju za strašću, posebno u prva tri dana tjedna.

Ponedjeljak je dobar dan za razlučivanje. Ovo je dan za hrabrost biti iskren. Pokušajte manje kritizirati. Položaj Sunca koje vlada ovim danom daje snagu za impulzivno reagiranje, koje bi danas trebalo izbjegavati.

Utorak je dan odnosa. Sazviježđe današnjeg dana vodi nas prema partnerstvu. U nižem obliku manifestacije ovog sazviježđa, ono naglašava kupnju nakita, odnosno kupovanja stvari koje su namijenjene uljepšavanju. Mjesec se najbolje osjeća u sazviježđu Rohini koje inače vlada odnosima.

Srijeda je također dan koji naglašava odnose, ali ono u odnosima što je nedostižno, očekivanje onoga čega nema. Ovo sazviježđe naglašava traženje božanskog savršenstva koje bi trebalo ispuniti svaku vezu. Ono karakterizira upravo našu civilizaciju koja, prema nepisanim pravilima, očekuje da odnos bude odgovor na sva pitanja. Na nasjedajte na ove moćne projekcije koje dominiraju našom psihom.

Četvrtak je pod utjecajem sazviježđa koje donosi želje. Dobar je za poslove koji se tiču interneta, društvenih mreža, programiranja, ali u emocionalnom nije dobar. Zbog neispunjenih emocionalnih želja donosi oštrinu koju bi trebalo izbjegavati. Kako kaže Buddha, želje koje nisu osviještene često postaju frustracija, a one ako nisu dovoljno osviještene u ovom danu postaju agresivne.

Petak nije dobar dan za odnose. Izbjegavajte odluke je one danas mogu biti pogrešne. Poslovi koji se sklope na današnji dan često loše završavaju. Posvetite ga manjim radnjama.

Subota je pod jakim utjecajem majčinskog elementa te pojačava darežljivost i općenito daje pozitivne značajke. Ovo je dan koji nosi simbol suosjećanja, veoma važne emocije. Obično ljudi sažalijevaju umjesto da suosjećaju.

Nedjelja je dan koji može donijeti manipulaciju. Pazite kako se odnosite s ljudima, odnosno naivnost bi vas mogla koštati. Također, pripazite na jake emotivne reakcije. Ne donosite odluke.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci