Tjedni jyotish: U što se zaljubljujete?

Obratite pažnju ovaj tjedan na lažnu samopromociju i kako se odnosite u odnosima prema strasti...

Kako se predstavljate drugima?

Planetarni rat između Sunca i Marsa ovaj tjedan donosi impulzivnost i pretjerivanja u onome što se govori ili čini. Ipak, važno je vratiti se u simboliku ili psihološko značenje. Sunce ili mi sami imamo želju se pokazati, a s Marsom bismo to učinili tako da to svi vide.

Dakle, ovo je razdoblje za promociju, ali pleneti su preblizu i ono što se želi promovirati stvara napetost. Možete to činiti usiljeno i neće ispadati onako kako ste htjeli. Stoga, obratite pažnju na svoje predstavljanje pred drugima jer refleksija samoga sebe daje nam najviše odgovora na naše probleme.

Mars i Venera kao kombinacija za strast još uvijek su zajedno i pobuđuju zaljubljivanje, bez kojeg čovječanstva ne bi bilo. Ljubav je prirodan proces služi za samorazvoj jer tako spoznajemo svoju suprotnu stranu, ali najprije moramo proći kroz zaljubljivanje. Stoga, obratite pažnju na strast, ona je dio našeg bića i svatko tko je potiskuje mora znati i za posljedice potiskivanja. Ona se ne može ni potisnuti ni negirati, već je možemo kroz kreativnost i stvarne odnose kultivirati.

Za one koji su u ljubavnom odnosu ovo razdoblje je dobro da obnovite prisnost s partnerom i pobudite uspavanu strast ako je ona nestala iz vaše veze. Za one koji nisu u odnosu, ovo je dobro razdoblje da se uoči ono u što se zaljubljujete.

Ovaj položaj Venere, Marsa i Sunca pokazuje, pogotovo kod žena, praiskonsko očekivanje u kojem muškarac mora biti moćan kako bi ženi dao zaštitu. Na taj način se događa da birate roditelja i tako se u vezama izgubi romantika nježnost.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci