Tjedni jyotish: Sad se traži prava ljubav!

Ovo je tjedan dobrih aspekata za odnose, ali istodobno i za nove korake. Saturn i Ketu su još uvijek u blizini, što znači da su nestabilnosti na poslu i dalje moguće

Ova Venera traži ljubav. Pravu

Ovaj tjedan Venera ulazi u egzaltaciju ili svoj najbolji položaj, a i Sunce je ušlo u znak Ovna, gdje se najbolje osjeća što znači da su nam otvorene najveće kvalitete ovog planeta, od snažne volje do mogućnosti činjenja novih koraka u životu.

Venera je planet ljubavi i trenutačno je s Merkurom, što će pojačati aspekt želje za promjenama u vezi, želju za novim poznanstvima, ali ova Venera traži ljubav. Ona se ne može zadovoljiti površnim vezama. Ovdje Venera zahtijeva od partnera da kroz intimnost, razgovor i poštovanje stvaraju odnos.

Malo je onih koji su sposobni voljeti

Današnji odnosi nemaju takvu naviku i pate od kroničnog nedostatka komunikacije jer komunicirati ne znači puno pričati, već pokušati doći do onih dijelova osobe koje ni sama ne može vidjeti i dovesti na svjetlo te dijelove osobnosti. Zbog toga što mnogi dijelovi duše ostaju zatamnjeni i zanemareni, tijekom veze postaju toksični materijal koji preuzima vezu jer očekivanja nisu ostvarena, partner nije odigrao ulogu spasitelja i započinje tihi rat zamjeranja.

Venera u Ribama upućuje nas na taj viši dio ljubavi koji je teže ostvariti. Mnogi su pozvani na ljubav, a Venera u Ribama kaže, malo je sposobnih voljeti. Što bi to značilo? Jednom mi je jedan bolnički psihoterapeut rekao: Mnogi traže pomoć, ali malo njih želi slušati i raditi na sebi.

Stoga je ovaj položaj Venere odličan za odnose, ali ako se želi otkriti stvarni karakter odnosa, onda je potrebno zaći iz formalnih predodžbi o odnosu i otkriti da ovaj položaj nosi razmjenu osjećaja u kojima se često skrivaju naše slabosti, nesigurnosti o kojima je potrebno razgovarati jer kroz takve razgovore se razvija intimnosti i prihvaćanje.

Ponedjeljak je dan koji vlada ponosom. Danas je potrebno razlikovati samopouzdanje od ponosa. 

Utorak je dan koji daje naglasak na statusu. Inače, sazviježđe koja vlada utorkom je jako kreativno, daje prirodne glumce i umjetnike. Danas se više može tražiti poštovanje drugih. Psihološkim rječnikom rečeno, radi se o inflaciji ega. Ego misli da je samo božanstvo i vrijedno štovanja, tako da ovaj položaj traži realniji pristup svojim mogućnostima.

Srijeda je dan koji daje odlične mogućnosti za zrelost, pogotovo u odnosu. Ipak, ovo nije dobar dan za odluke, pa pokušajte izbjeći važnija odluke.

Četvrtak je dan koji nosi lukavost, ali je dobar dan ako planirate neke buduće akcije, posebno poslovne.

Petak se posvetite radnjama koje traže vašu preciznost. Odličan je dan za kućanske poslove, ali i za uređenje stana.

Subota je dan kojim vlada sazviježđe Swati. Zovu je prva kap kiše. Također simbolizira mladu stabljiku i simbolizira novi početak, prvi korak. Stoga je dobar dan za nove korake, pogotovo tamo gdje nemate iskustvo.

Nedjelja je u znaku sazviježđa koje nosi jak aspekt za želje, ali što će dan odmicati, ta želja se može pretvarati u ljubomoru. Jutro do podneva je puno bolje za djelovanje nego drugi dio dana.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci