Tjedni jyotish: Poslovna nestabilnost i emocionalna eksplozivnost

Prema indijskoj astrologiji, početkom tjedna Sunce ulazi u znak Jarca i jako će se približiti Južnom čvoru (Kethu). Sunce je vlast, a Ketu je hvatač Sunca, njegov neprijatelj i stvara Sjenu. Onima na vlasti ovo će biti izazovno razdoblje, ali nas više zanima što će se događati u našim životima...

Duhovna detoksikacija

Jarac označava posao, a ako naš posao nije postavljen u smjeru da mi radimo, ali se ne vezujemo za rezultate djelovanja, ovaj položaj može stvoriti veliku nestabilnost. Oni koji sebe u velikoj mjeri identificiraju kroz posao, mogli bi osjetiti nestabilnost. Najbolje je malo pričekati, pa djelovati u važnijim poslovima kasnije.

Na osobnom planu, ovaj položaj donosi sposobnost prikrivanja emocija i davanje samo onoga što želimo podijeliti s drugima. To znači da nas nitko neće moći izvući iz negativnog stanja jer ćemo se skrivati od drugih i nećemo ništa moći promijeniti sve dok mi to ne odlučimo. Sunce je i ego, a Ketu je rušitelj ega, on je simbol prosvjetljenja. Ovog mjeseca, s ovim tranzitom, trebali bismo se usredotočiti na pročišćavanje emocija i na duhovnu detoksikaciju, te se posvetiti meditaciji da bismo raskrinkali emocije i ego.

Što se tiče emocija, i dalje je na snazi aspekt Venere i Marsa koji stvaraju strast, ali i svađe. Pronađite ravnotežu koliko to god izgledalo banalno.

Je li vam potreban duhovni detoks?

Ponedjeljak je odličan dan za nove početke, pogotovo je dobar za liječenje i zdravlje. Jasno, ovdje se misli na liječenje koje je usmjereno na dubinske promjene.

Utorak je dan koji je odličan za kreativnost, ali to je i dan krajnosti kojih se treba pripaziti, pogotovo u strastima.

Srijeda je odlična za nove početke. Ako nešto trebate odrezati ili završiti, ovo je dobar dan za oštre rezove. Pripazite na kritiku i svađu.

Četvrtak je odličan dan za odnose, koje bi trebalo staviti u prvi plan. Ako emocije ne stavite na prvo mjesto, ovaj dan će pojačati materijalizam.

Petak naglašava zaljubljivanje. Ako ste romantičan tip, ovo je dan koji će pojačati, ako ne susret s partnerom, onda jako razmišljanje o onome što vam nedostaje u odnosima.

Subota donosi razočaranja u želje. Ipak, ovo je odličan dan za poslovne aktivnosti, pogotovo one koje se bave informatičkim djelatnostima. Pazite danas na oštrinu.

Nedjelja je dan koji simbolizira obitelj, emocije i jaku etičnost. U materijalnom aspektu jača poslove vezane za dom, poput uređenja.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci