Tjedni jyotish: Pazite na komunikaciju!

Tjedan nam donosi slabu komunikaciju i morat ćemo se više potruditi za kvalitetnije odnose. U ljubavi je poželjno sebe sagledati iz drugog kuta i vidjeti neke pogrešne korake koji su doveli do sadašnje situacije...

Retrogradni Merkur

Retrogradni Merkur obilježit će ovaj tjedan, a utjecat će na probleme u komunikaciji. Ova retrogradnost nije dobra zbog nekoliko loših aspekata koji će stvarati mentalnu nestabilnost, točnije, bilo bi poželjno da pokušate kontrolirati reakcije jer mogu biti burne. Također, kao i uvijek kad je Merkur retrogradan, potpisivanje ugovora nije dobro te poruke i razgovori mogu biti otežani, pa ćete neke stvari morati ponavljati više puta.

U ljubavnim odnosima sjećanja na prošle ljubavi i dalje su živa i mogu utjecati na poimanje osjećaja, pogotovo ako to potvrđuje vaša natalna karta. Venera je u Jarcu, a ljubavi je u Jarcu hladno, teško se izražavaju emocije i više se traži sigurnost i zaštita. Ipak, sigurnost nas ne ispunjava koliko god bila važna, odnosi se jedino mogu zasnovati na intimnosti i iskrenosti.

Želja za prekidom?

Venera u blizini čvora u ljubavi donosi i želju za prekidima. Određene energije prošloživotnih prekida miješaju se sa sadašnjim predodžbama ljubavi u odnosu i tako stvaraju iskrivljenu sliku. Recimo, partner vam kaže jednu riječ koju vam je možda bivši partner govorio i vi reagirate a da uopće ne znate zašto, jednostavno ta riječ postane snažan okidač emocija. Ne možete se nositi s tim emocijama i iz vas samo rastu otpori.

Stoga, ako imate neki problem u odnosu, razgovarajte s osobom koja razumije emocije, jer kada pričate s prijateljima, oni obično potvrde vaše želje, ali neće vas pitati odakle dolaze vaši emotivni zaključci, previše se neslaganja s partnerom prihvaćaju zdravo za gotovo. Ovaj položaj Venere, dakle, može govoriti o određenim hladnim emocijama prošlosti, kao i prekida, ali ove emocije isto tako pokazuju kako neku stvar gledamo s jednog kuta i obično onoga koji nam je lakši, a sada je lakše biti sa strane nego rješavati problem.

Ponedjeljak je odličan dan za poslovne korake. Nije dobar za odnose, tako da ovo nije dan za izlaganje važnih činjenica u vezi.

Utorak je dobar za posjet liječniku ako ga trebate. Osim toga što je ovo dan liječenja, simbolizira i meditaciju kao lijek. Pokušajte, to je jedini lijek kada nemate rješenja za svoj problem.

Srijeda nije dan za odluke, donosi oštrinu u komunikaciju i dobar je samo za one korake koji nose samostalnost. Ovo nije dan kada ćete tražiti ispunjenje svojih želja jer se one mogu pretvoriti u razočaranje.

Četvrtak je dan kada je dobro pripaziti na laganja drugih kao i na ljude koji nisu baš pouzdani jer se mogu pretjerano govoriti neistine.

Petak je dan koji je dobar za dublje emocije i njihovo istraživanje. Dobar je dan i za meditaciju jer karakterizira ga sazviježđe oceana i bića koje žive na dnu oceana. U dubini pronalazimo stvarne razloge koji se događaju na površini.

Subota je dan za razgovor i praštanje. Dobro je razgovarati o emocijama povrijeđenosti jer ovo je dan otpuštanja starih emocija. Iako vas je netko povrijedio i to ste mu rekli, ali vas ta osoba nije poslušala, svakako je dobro da ste otpustili ono što ste htjeli reći jer obično te emocije kasnije izazovu bolest.

Nedjelja je dan za nove početke, poslovnost je danas jako naglašena i okrenite novu stranicu u svojem životu ako vam je potrebna.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci