Tjedni jyotish: Ovo će biti jako dobar tjedan!

Ovo je dobar tjedan i za poslovno i za emocionalno područje života, iskoristite ga!

Ovaj tjedan nema većih tranzita, ali pozabavit ćemo se trenutnim konstelacijama. Aspekt ljubavi dobro je postavljen jer je Venera u dobrom položaju s Jupiterom. Njen položaj sada nosi znanje o ljubavi, stoga je ovo razdoblje odlično za učenje o odnosima. I literatura koja se bavi tom temom je sad dobrodošla jer možete naučiti stvari koje prije niste znali. U odnosu s partnerom sada je puno lakše inicirati razgovor o razumjevanju svojih potreba, želja za napuštanjem starih stajališta koja su dovela do lošeg odnosa i shvaćanju da je ljubav umijeće koje se uči i traži prisutnost. Pogotovo to može biti aktualno od sredine tjedna do subote.

Ovo je dobar tjedan i za poslovne prilike, pogotovo sredina tjedna. Upornost će se isplatiti, a ona je osnova za pokretanje kako poslovnih aktivnosti, tako i emocionalnih, jer bez volje trajna ljubav ne postoji.

Ponedjeljak je dan koji daje odlične uvjete za zrelost, pogotovo u ljubavnom odnosu. Ipak, ovo nije dobar dan za odluke.

Utorak nosi lukavost, ali je dobar za planiranje novih akcija, posebno poslovnih.

U srijedu se posvetite poslovima koje traže preciznost. Odličan je dan za kućanske poslove i uređenje stana.

Četvrtak je dan kojim vlada sazviježđe Swati. Zovu ga prva kap kiše. Simbolizira mladu stabljiku i novi početak, prvi korak. Stoga je dan dobar za nove korake, posebno u područjima u kojima nemate iskustva.

Petak naglašava hedonizam, kupovanje i želje, u čemu nema ništa loše ako time ne kompenziramo nedostatak ljubavi, što je pravilo u suvremenom svijetu. Ovaj dan može pojačati osjećaj impulzivnosti zbog neostvarenih želja.

Subota je pod utjecajem starih potisnutih emocija ljubomore. To su one emocije koje civilizacija ne voli, pa ih potiskujemo. Sada mogu biti naglašene, pa pazite kako ćete se odnositi prema njima, ali i prema bližnjima. Ovo je dobar dan za prijateljstva i druženja.

Nedjelja donosi jak aspekt želje za moći i neslušanje. To je karakteristika koja je danas česta u vezama jer se partneri slabo čuju. Jedini lijek je slušanje i suosjećanje, što predstavlja osnovu življenja.

Tjedan će biti jako dobar, a tek će subota i nedjelja biti teži, pa tada ne donosite važnije odluke.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci