Tjedni jyotish: Ovaj tjedan konačno pomaci nabolje

Ovaj tjedan nosi male pomake nabolje i dobar je u poslovnom segmentu. Ipak, ostale konstelacije nam govore da i dalje treba biti oprezan, a događa se i nešto zanimljivo u ljubavi...

Od svih loših konstelacija spas je u nama

Venera je za vikend ušla u znak Ovna i tvori s Merkurom i Suncem zanimljivu situaciju za odnose. Sunce tijekom tjedna ulazi u znak Bika gdje se ne osjeća dobro. Može pojačati želju za stabilnošću, ali i materijalizam. Ipak, tvori jedan jako dobar aspekt jer stvara odnos s Jupiterom i smanjuje lošu situaciju koju imamo s Rahuom, Marsom, Saturnom i Ketuom, gdje su četiri malefika u međusobnim odnosima i stvaraju svakome pritisak u onim kućama u kojima vam se nalazi u osobnom horoskopu. Upućivanje na duhovno, osim asketske kombinacije Ketua i Saturna, može vam pomoći da kroz ovu dimenziju života pronađete neke odgovore.

Sve loše konstelacije vode nas prema nutrini, odnosno svaka konstelacija koja donosi probleme ustvari nas iscjeljuje. U materijalnom pogledu, ova kombinacija je dobra za poslovni uspon i uspjeh koji vam može pomoći da sadašnji posao sagledate iz neke druge perspektive i pokušate vidjeti koje su dobre opcije za vas.

U ljubavi? Strast i dokazivanje

Ako se vratimo na Veneru u Ovnu, ona u ljubavi traži strast i dokazivanje, a takav intenzitet troši i ubrzo se zasitimo takvog odnosa. Partner vam nakon nekog vremena dosadi i onda tražite nova uzbuđenja. Budite svjesni ove situacije jer ono što ustvari tražite u odnosu jest želja da se oslonite na drugu stranu i da vas ona ispuni.

Naravno da nas nitko ne može ispuniti ako sami nismo ispunjeni, a onda se s ovom Venerom događa puno odnosa i nemogućnosti da se osoba skrasi. Duhovna dimenzija ovdje pomaže da čovjek vrijednosti potraži u sebi, a onda može pronaći osobu koja njeguje iste vrijednosti. Ovako se traži strast, a ispod je ustvari želja da nam netko drugi da vrijednosti i ciljeve, što je projekcija i nemogućnost da se uopće voli druga osoba.

Potreba za flertom je nedostatak vrijednosti, ciljeva i smisla, te potreba i projekcija u kojoj partneru dajemo svemoć spasenja koja se brzo istopi.

Ponedjeljak je odličan dan za odnose, ali ne pretjerujte s obećanjima koje dajete partneru ako ih ne možete ispuniti.

Utorak je odličan dan za zrele odnose, ali je odličan i za poslovne prilike.

Srijeda je dan ambicije, ali i lukavosti, pazite da vas netko ne nasamari.

Četvrtak je pod utjecajem sazviježđa koje nas upućuje na to da svaki posao koji radimo ovisi o našim vještinama, a ne o sreći na tržištu rada.

Petak je dan koji donosi želju za pravdom. Velika želja za pravednošću i njenom manifestacijom i u našoj okolini je nedostatak pravde u sebi. Recimo, koliko se ustvari brinemo za one kojima je pomoć potrebna, a koliko se borimo za bolji materijalni status? Naš ciljevi otkrivaju naše stvarne namjere.

Subota je dan koji donosi želju za materijalnim i za uspjehom. Pazite da ne budete agresivni u tom traženju.

Nedjelja je dan koji je dobar za prijateljstva. U emotivnom aspektu izbjegavajte loše teme.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci