Tjedni jyotish: Otpustite strah od odbijanja u vezi

Dobar tjedan je pred nama, ako ne dopustimo "duhovima prošlosti" da nas zastraše...

Izbjegavati traženje sreće izvan sebe

Ovaj tjedan nema većih planetarnih gibanja pa ćemo ponoviti glavne aspekte koji su trenutačno na nebu. Što se tiče odnosa, još će ovaj tjedan obrasci prošlih veza biti aktivni. Mogu vam se javiti osjećaji da niste dovoljno dobri, privlačni ili da niste ostvarili veliku ljubav. Može biti prisutna nesigurnost u razumijevanju odnosa. Izbjegavajte strah koji može dovesti do pretjerane kompenzacije, kao što je prejedanje.

Može se javiti strah od odbijanja u vezi. Jaka karmička sjećanja odbijanja i napuštanja iz prošlih života sad mogu izroniti na površinu. Ipak, sva sjećanja su u konačnici pogrešne procjene stvarnosti. Ona su naša iluzija, ali dovoljno su jaka da postaju stvarnost. Može se dogoditi da u procjeni nekog para ili osobe veću važnost date iskustvima koja ste proživjeli i ne dopustite sebi da tu vezu ili osobu promotrite iz drugog kuta. Također, veze možete promatrati iz aspekta nesigurnosti i određenog straha. Posebno je važno da se ovaj tjedan izbjegava traženje sreće izvan sebe.

Radi se o suptilnim gibanjima. Nekome tko radi cijeli dan i zaokupljen je poslom teško će ovaj tranzit nešto značiti, na njega će više djelovati sadašnji tranzit Jupitera i njegova mogućnost za napredak. Jupiter će s Merkurom i dalje dobro djelovati na obrazovanje, a Venera će sa Suncem u Vagi davati dobre mogućnosti za sklapanje poslova.

Ponedjeljak je odličan za posao, pogotovo za psihološka istraživanja ili informatička znanja, ali u emocionalnim odnosima poželjno je pripaziti na jake reakcije.

Utorak je pozitivan, naglašava obitelj i odnose s bližnjima. Odličan je za sve vrste obnova.

Srijeda je pod jakim utjecajem rahua, što znači jače djelovanje nesvjesnog, što može dovesti do iskrivljene percepcije stvarnosti pa bi bilo dobro da danas ne donosite važnije odluke.

Četvrtak je dan koji donosi mogućnost laganja, a svako laganje je moguće jer vjerujemo da sreća dolazi izvana. Danas ne nasjedajte na slatke ponude. Ovo je dobar dan za psihološka istraživanja.

Petak je dan ponosa. Razlikujte ponos i samostalnost, točnije odlučite se za samostalnost i skromnost.

Subota je dan za odnose. Ovo je dan kada ćemo puno govoriti i misliti o zaljubljenosti. Ipak zaljubljenost je stanje, a ljubav čin za koji je potrebno puno znanja i umijeća. Ono što volimo, to i postajemo, ljubav je najnužnije djelo, ali prepreka je uvijek samoljublje, inflacija ega koji misli da mu moć i nadmoćni položaj u vezi može donijeti više ljubavi. Strast i zaljubljenost su potrebni, oni nas razvijaju, ali ako su cilj, morat ćemo pričekati na ljubav. 

Nedjeljom vlada odlično sazviježđe koje daje zrelost u odlukama i dobre prilike za poslovnost, a u odnosima mogućnost zrele razmjene emocija.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci