Tjedni jyotish: Karma je na djelu!

Tjedan je nešto mirniji, koliko može biti s obzirom na konstelaciju Ketua i Saturna koja će nekoliko mjeseci biti neugodna. Budući da oboje vladaju karmom, ovo je vrijeme karmičkih događaja...

Merkur u Ribama i Sunce u Ovnu

U petak Merkur ulazni u znak Riba, a u nedjelju Sunce ulazi u znak Ovna. Već smo pisali o Merkuru u znaku Riba koji donosi nedosljednu komunikaciju, katkad i neistinitost, ali je dobar za kreativnost i umjetničke aspekte. U poslovnom aspektu, tamo gdje se traži preciznost, radit će probleme.

Sunce u Ovnu je u egzaltaciji, ovdje se osjeća najbolje, a sljedećih mjesec dana osjetit ćemo njegovu najveću snagu. Svim aktivnostima koje započinjete Sunce će dati dodatnu snagu, pogotovo u onim akcijama u kojima vam je potrebna i pozornost drugih da im pokažete ono što imate.

Oprez u vezama

U ljubavnom aspektu Venera je još uvijek pod utjecajem želje za slobodom koja se često ovim položajem pretvara u flert i odbijanje dublje inicijacije žene u svoju pravu prirodu.

Ovaj psihički proces u plemenima se odvijao kroz inicijaciju djevojke u ženu, a današnji muškarci isto tako nemaju tu inicijaciju pa su često dječaci koji ne preuzimaju odgovornost i često se tuže na žene jer veze isključivo doživljavaju kroz zadovoljenje svojih potreba.

Stoga, budite svjesniji kada govorite o vezama. Pokušajte o ovoj temi više čitati i upoznavati sebe kako biste vidjeli da je odnos ustvari dublja inicijacija kroz koju rastemo. Venera u ovom sazviježđu je oštra, tako da može donijeti grubost u odnosu, pa obratite pažnju kako se odnosite prema partneru jer bi bilo bolje vježbati suosjećanje u odnosima kada ono nije konstelacijski izraženo.

Ponedjeljak je dan koji donosi oštrinu, pazite kako se odnosite prema drugima. Ovo je dobar dan da prekinete s lošim navikama koje danas mogu biti više izražene.

Utorak je odličan za odnose, ali u komunikaciji morate biti oprezni. Dobar je dan za materijalne radnje.

Srijeda može donijeti impulzivnost, pogotovo u odnosima. Budite oprezniji. Ovo je odličan dan za nezavisne korake u poslovnom aspektu.

Četvrtak je odličan za posao, pogotovo za informacije, ali u odnosima ovo je lošiji dan. Želje se mogu pojačati, ali će biti teže ostvarive u emotivnom smislu.

Petak nije dobar dan, iako je odlično sazviježđe u kojem se Mjesec nalazi. Naime, Saturn i Rahu kao prirodni neprijatelji Mjeseca smanjuju djelovanje, pa će i vaše akcije biti lošije.

Subota je odličan dan, kako za emocije, tako i za poslovne korake. Ovo je odličan dan za majke, točnije za davanje i suosjećanje.

Nedjelja je dan kada ne vjerujte obećanjima koja će vam biti dana. Ovo je dobar dan za istraživanje emocija i pokušaj da shvatite nečije ponašanje ako vam je ono nejasno.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci