Tjedni jyotish: Je li to vaša ambicija ili roditeljska?

Dobivanje pažnje u ovom svijetu najviše dolazi kroz uspjeh i on je derivat koji pokreće ljude. Stoga mnogi roditelji na račun sreće djeci podsvjesno prenose taj program i ne vide potrebe svoje djece i njihove talente. Ovaj tjedan to će doći do izražaja, a u ljubavi ne prestaje igra Marsa i Venere...

Težnja uspjehu

Promjene dolaze potkraj tjedna kada Sunce, prema računanju vedske astrologije koja računa micanje zemljine osi, ulazi u znak Strijelca. To je jako dobro jer Sunce je prijatelj s Jupiterom, ali ono se susreće i sa svojim neprijateljem, a to je Saturn. To je položaj koji donosi težnju uspjehu, koji dolazi jako sporo uz mnogo odricanja i puno godina rada.

Ta težnja dolazi od oca koji dijete uvjetuje uspjehom i njegovom važnosti. Dobivanje pažnje u ovom svijetu najviše dolazi kroz uspjeh i on je derivat koji pokreće ljude. Stoga mnogi roditelji na račun sreće djeci podsvjesno prenose ovaj program i ne vide potrebe svoje djece i njihove talente.

Strah od dugih veza

Ako kojim slučajem ovaj mjesec imate potrebu da se ostvarujete kroz uspjeh, zapitajte se radi li se možda o željama vaših roditelja? Uspjeh je jedino dobar ako se igrate. Kada su o uspjehu pitali neke uspješne ljude koji su imali zdrav odnos prema uspjehu, rekli su da se igraju kada rade. Spoj radnih navika i igre sigurno vas može odvesti daleko, pa tako ovaj položaj tumačite u tom svijetlu.

U ljubavnom aspektu ne prestaje igra Marsa i Venere, koji u svom susretu donose ljubav izazova i dramatike kojima često bježimo od stvarnih odnosa. Imajte na umu važnu činjenicu koju tvrde i nova sociološka istraživanja, a to je da se danas ljudi boje dugih veza. Ljubav i izazov su danas zamjena za odnose, a ovaj položaj upravo jača taj aspekt odnosa. Konstelacije su naša tamna strana koja iznosi na površinu sve ono što ne razumijemo.

Ponedjeljak je dan kojim vlada odlično sazviježđe za promjene i nove korake, ali tražit će od vas više truda.

Utorak donosi mogući gubitak emocionalne kontrole, pa pripazite kako se odnosite prema drugima i koliko stara razočaranja utječu na vas. Ovo je odličan dan za znanja.

Srijeda donosi dobre aspekte za posao i ambiciju, lošiji je za odnose.

Četvrtak je dan neovisnih koraka i odličan je za one ljude koji u sebi razvijaju nezavisnost, ali nije dobar za one koji su ovisni jer mogu reagirati impulzivno.

Petak je dan pod utjecajem Marsa. Kad se susretnu Mars i Mjesec, svaka ljutnja na majčin aspekt može probuditi loše emocije. Ako danas reagirate, pokušajte vidjeti kakav vam je odnos sa ženskim principom.

Subota je odličan dan za istraživanje i dobar je za sve one ljude kojima su osjećaji važni.

Nedjeljom vlada sazviježđe koje je odlično za odnose, pogotovo je dobra za one ljude na koje smo ljuti, točnije, ovo je odličan dan za mirenje i oprost.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci