Tjedni horoskop: Vrijeme je da neke stvari izađu na površinu

"Sunce – moj identitet, moja solarna svrha, moja veličanstvenost – dolazi do Plutona po obnovu. Riješimo se [nečega], neka naše staro sebstvo umre", govori astrolog Kaypacha o konjunkciji Sunca i Plutona koja će obilježiti ove dane

Skrasi se, uči, odrasti, pred tobom je test, štrebaj... RADI!

Budući da se ona događa u znaku Jarca, sad se može pojaviti sebstvo koje je zrelo, koje je postalo mudro, strpljivo, objektivno, društveno učinkovito. U isto su vrijeme u konjunkciji Merkur i Saturn – potonji je u odnosu na laganoga, komunikativnoga, lepršavoga glasnika bogova poput strogog oca, šefa, unutarnjega kritičara koji kaže:

"Skrasi se, uči, odrasti, pred tobom je test, štrebaj... RADI! Zaradi nešto, praznici su gotovi, potrošio si sav novac, bolje ti je vratiti se na posao! Imaš dužnosti i odgovornosti!" Stoga će ovo biti prilično težak, naporan tjedan. Na sreću, moći ćemo malo predahnuti zahvaljujući tome što su Venera i Mars u trigonu (koji će biti egzaktan sljedeći tjedan) i u vatrenim znakovima.

Nastavimo ići dalje i truditi se

Usto, Venera se približava Jupiteru, koji je pak u kvadratu s Neptunom, što potiče na uzvišene misli o filozofiji, religiji, prirodi i prirodnim zakonima, vježbanje joge, odlazak na putovanje... "To je zanimljivo jer sve je to dio iste slagalice", kaže Kaypacha.

Stoga je poruka za ovaj tjedan da jednostavno nastavimo ići dalje i truditi se. Možda u nečemu nećemo uspjeti, ali nakon pada treba ustati i nastaviti – ovaj put raditi malo drukčije. Uz dovoljno strpljenja i karakterne snage, ostvarit ćemo ono što želimo. Uživajmo u procesu, ističe Kaypacha, jer je sve u tome.

S obzirom na to da su u Jarcu Sunce, Pluton, Saturn i Merkur, moguće su i neke loše vijesti što se tiče politike, vodećih ljudi različitih organizacija, loše vijesti u medijima. A kako je Pluton poput vulkana, općenito je vrijeme da neke stvari izađu na površinu, da na svjetlost Sunca izađe podzemni mulj i da ga se ispere, obriše i očisti od njega. Budući da se i Pluton i Saturn i Jarac povezuju s prošlošću, moguće je i da ćete (napokon) raščistiti neke stvari iz prošlosti koje su vas mučile.

Izvor: newparadigmastrology.com

ILI https://www.youtube.…­/watch?v=d3w5diSVxCY

Pripremila patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci