Tjedni horoskop: Svjetlo na kraju tunela

Petak donosi nadu u budućnost – a možda i potencijalnog ljubavnog partnera

Petak

Petak obilježava harmoničan odnos planeta ljubavi, Venere, koja je u Ribama i u sekstilu sa Saturnom, ozbiljnim, strogim učiteljem, u Jarcu, kaže astrolog Gregory Scott. U Ribama je i planet komunikacije Merkur, što upućuje na komunikaciju o osjećajima i duhovnosti. Budući da je u kvadratu s Jupiterom, to izaziva podvojenost između prepuštanja osjećajima i bježanja od njih da bi se istraživalo nešto drugo.

Mjesec je u Raku i u opoziciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu te kvadratu sa Suncem u Ovnu, naglašavajući nevoljkost da se mijenjaju životne okolnosti, čak osjećaj prijetnje da će vas nešto prisiliti na promjene koje ne želite. Ipak, iz sve te kaotične energije pojavit će se nešto lijepo što će vam dati nov smjer i nadu za budućnost, nešto što će za vas biti svjetlo na kraju tunela. To "nešto" može biti i netko, stoga doista ozbiljno shvatite tu osobu i razmotrite je kao potencijalnog romantičnog partnera, savjetuje astrolog "jer iz ovog blata pojavit će se lotosov cvijet".

Subota

U subotu ujutro Mjesec prelazi u znak Lava, podižući raspoloženje i donoseći osjećaj samopouzdanja. Toj vatri pridonosi Sunce u Ovnu, a Mjesec je i u pozitivnom odnosu s Marsom u Blizancima i Chironom u Ovnu. Ponovno se mnogo toga događa pa nemojte komplicirati stvari, savjetuje G. Scott. Zbog napetog odnosa s Uranom te Saturnom i Plutonom, nemojte raditi važne planove, velike planove vezane uz promjenu svojih okolnosti.

Usto, nemojte otkrivati svoje karte i nemojte drugima davati puno informacija o sebi jer bi ih mogli iskoristiti protiv vas. U subotu možete biti ranjivi jer vas je iscrpio prilično zahtjevan tjedan pa bi netko mogao iskoristiti priliku da vam naudi. U subotu se usredotočite na zabavu i protekli tjedan ostavite iza sebe.

Nedjelja

Sam kraj tjedna krasi skladan odnos Sunca u Ovnu i Jupitera u Strijelcu. Osjećate da stvari držite u svojim rukama, osjećate se osnaženo, stvari su pozitivne i zabavne. U trigonu s Jupiterom je i Mjesec, koji je i dalje u Lavu, naglašavajući element vatre. Nedjelja je potpuno pozitivan dan, pun uživanja, zabave i sreće, prijateljstva i druženja – sjajan završetak tjedna koji vam omogućuje da otpustite sav stres.   

 

Izvor: gregoryscott.com

 

ova prognoza:

https://www.youtube.com/watch?v=x3BbrMquE7o

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci