Tjedni horoskop: Što je ostalo neizgovoreno?

Bikovi će biti puni samopouzdanja, Blizanci mogu raščistiti svoje emocionalne ormare, a Škorpioni su u vrlo uzbudljivom razdoblju za veze

Ovaj tjedan, zahvaljujući harmoničnom odnosu Sunca u Biku, Plutona i Saturna u Jarcu te Neptuna u Ribama, ima potencijal baciti svjetlo na bilo koju okolnost koja je prije možda izazivala nelagodu, kaže astrologica Kimberly Peta Dewhirst. Primjerice, to može značiti priznati da određena veza nije baš davala osjećaj osnaženosti.

Ovaj tjedan čak dva planeta mijenjanju znak u kojem se nalaze: Mars ulazi u znak Raka, a Venera u Bika. Merkur u Biku najprije će doći u skladan odnos s Neptunom, što budi maštu te donosi više suosjećanja i nježniji pogled na stvari. Potom će se uskladiti sa Saturnom, a u subotu i s Plutonom, tjerajući nas da obratimo pozornost na odnos moći u odnosima, tajne te ono što obično ostane neizgovoreno.

Ovnovi (i oni s podznakom u ovom znaku) ovaj tjedan mogu doživjeti pozitivan impuls u načinu na koji se povezuju s drugima i izražavaju sebe. Budući da im njihov vladar Mars ulazi u zonu doma i emocionalne dobrobiti, svoja će nastojanja vjerojatno preusmjeriti prema sebi. A kako zvijezde naglašavaju njihovu ulogu ili prihod, obiteljski život i njihovu sposobnost da mu pridonesu, trebaju se usredotočiti na osjećaj sigurnosti.

Bikovi (i oni s podznakom u Biku) će imati prilike za različite proboje, uz nalet samopouzdanja i duboke uvide u vlastitu životnu filozofiju. Puni Mjesec u subotu pak baca svjetlo na njihove partnere: trebaju im pokazati da ih cijene iskazujući im svoju ljubav.

Blizancima (i onima s podznakom u ovom znaku) se ovaj tjedan nudi golema prilika da raščiste svoje emocionalne ormare, koji su možda puni staromodnih načina djelovanja. Trebaju duboko sagledati sebe i svoje intimne veze: postoji li nešto što treba reći ili otpustiti? Sad imaju priliku zatvoriti krug i zaključiti neke situacije.

Rakovima (i onima s podznakom u Raku) puni će Mjesec u fokus staviti područje stvaranja, zabave, strasti, djece i onoga što manifestiraju u svijetu. Ta ih zaigrana energija potiče da prijateljima, kolegama i široj zajednici objave što vole.

Lavovima (i onima s podznakom u ovom znaku) je ovo sjajno vrijeme da otkriju novu stranu sebe zahvaljujući Veneri koja ulazi u njihovo područje reputacije osvjetljavajući njihov put, svrhu, ciljeve i smjer. Možda će se osjećati bolje opremljeni za svoju ulogu ili biti sretni zbog načina na koji se stvari razvijaju – osobito ako se prepustite toku. Žele li podijeliti neku poruku ili trebaju razgovarati s važnim ljudima o svom privatnom životu, ovo je odličan tjedan za takav razgovor. Puni Mjesec obasjat će im područje doma, pa trebaju uživati u svom okruženju i usidriti svoje emocije.

Djevice (i oni s podznakom u ovom znaku) u potrazi su za osobnom slobodom, a pothvati što su im dragi srcu, daju im poticaj da idu dalje. Moguće je da su proteklih tjedana prolazili svojevrsnu edukaciju, koja sada može dosegnuti uzbudljiv vrhunac, osobito ako uključuje posebne partnere ili osobe iz vlastitoga kruga ili zajednice. Unatoč toj vezanosti za širi svijet i krug ljudi koji se neprestano širi, u subotu trebaju naći vremena za one ljude koji su im najbliži.

Vagama (i onima s podznakom u Vagi) ulazak Venere u njihovu intimnu zonu podiže veze na novu razinu. Ili pak njeno djelovanje mogu osjetiti u vezi s resursima (i prostorima) koje dijele s drugima: to mogu biti računi, imovina, financijski dogovori ili zajedničke odgovornosti, kako na poslu tako i kod kuće. Sad su možda spremni svesrdno ovisiti o drugima, ipak subotnji puni Mjesec naglašava i njihov prihod ili položaj. Trebaju prepoznati svoj put, svoj posao u svijetu i tko žele biti.

Škorpioni (i oni s podznakom u ovom znaku) su usred uzbudljivog razdoblja za veze. Nakon što se Mars nađe u manje intenzivnom položaju za njih, osjetit će porast slobode da istražuju. Moguće su promjene u načinu razmišljanja, pogledu na stvari i sposobnosti povezivanja s drugima. Mogli bi osjetiti kako je ovo dobro vrijeme za razmjenu ideja o kreativnim projektima, djeci ili vlastitim interesima koji uključuju druge ljude.

Za Strijelce (i one s podznakom u Strijelcu) ovo je tjedan za brušenje svog položaja, uloge, prihoda i radnih navika. Mogli bi biti iznimno zaposleni i istodobno žonglirati s više stvari za koje će biti odgovorni. Budući da im je intuicija u vezi s poslom snažna, mogu se osloniti na svoje instinkte. Moguće je da će im se u svakodnevno okruženju u pravi trenutak ukazati pomoć i podrška. Pun Mjesec u subotu podsjetit će ih na važnost odmora.

Jarci (i oni s podznakom u ovom znaku) ovaj bi tjedan mogli prenijeti mudre riječi nekome kome će one biti od iznimne pomoći – sve dok se s drugima povezuju s istinskim suosjećanjem i ljubaznošću. U središtu pozornosti sad su im vlastiti interesi: od hobija i osobnih projekata do romantičnih veza. Sad mogu napraviti prostor kako bi u njihov život ušla nova ljubav, ali tijekom vikenda ipak se trebaju usmjeriti na zajednicu koja je narasla oko njih.

Od Vodenjaka (i onih s podznakom u Vodenjaku) ovaj tjedan zahtijeva da se povuku u hibernaciju, na rekalibriranje i punjenje baterija. Usto, mogu steći mnogo uvida u vezi sa stvarima koje se razvijaju. Njihov smjer, profesionalni profil, ciljevi i ambicije osobito su naglašeni u subotu, pravi dan da proslave svoj napredak.

Ribe (i oni s podznakom u ovom znaku) ovaj si tjedan mogu priuštiti više zabave u prijateljskim krugovima zahvaljujući Marsu koji ulazi u njihovo područje igre, kreativnosti i romantičnosti. Zvijezde im omogućuju i da sa svojom zajednicom podijele mudrost što je plod božanske inspiracije.

 

Izvor: starsignstyle.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci