Tjedni horoskop: Stječemo sigurnost u...

Naša sigurnost leži unutar nas – potrebno je da steknemo sposobnost oslanjanja na vlastite emocije

Venera koja je prošli tjedan bila u konjunkciji sa Saturnom, sad je u konjunkciji s Plutonom (a on sa Saturnom, što će potrajati cijelu godinu te sljedeću, kad će im se pridružiti Jupiter). Drugi aspekt na koji Kaypacha ovaj tjedan stavlja naglasak jest kvadrat Merkura i Jupitera, a tu je i konjunkcija Merkura i Neptuna te Marsa i Urana.

Venera simbolizira način na koji se duša povezuje s tijelom, a ovaj je tjedan u konjunkciji s Plutonom, simbolom evolucijske promjene, kaže astrolog Kaypacha. Sve ono što se veže uz Jarca i 10. kuću uravnoteženo je, ispunjeno je, evoluirano je dubljom refleksijom o sebi, onom što zadire izvan vanjštine, pojave, nastupa, izvan fizičkog tijela, izvan posla koji se radi, izvan onoga što ljudi misle o nama i onoga što o nama kažu na društvenim mrežama, izvan onoga što imaju reći roditelji...

"Dolazi doma. A dom je ondje gdje je srce. Dolazi u moje emocionalno tijelo. Evoluiramo kroz svoje emocije", kaže Kaypacha. I potrebno je da steknemo sposobnost oslanjanja na vlastite emocije, sigurnost u sebe na temelju njih: "Stječem sigurnost – ne u svoj posao, ne u svoju obitelj... Stječem emocionalnu sigurnost poznavajući sebe, povezujući se sa svojom najdubljom dušom." Usred kaosa i promjena, naša sigurnost leži unutar nas.

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci