Tjedni horoskop: Sad su moguće velike promjene i odabiranje pravog puta

Ubrzanje na kraju tjedna: Sada su moguće velike promjene i odabiranje puta koji će vam donijeti najveći napredak

Možete krenuti u akciju i uspjeti

Petak je pravi "uzemljeni" dan: obilježava ga konjunkcija Mjeseca, Saturna i Plutona u Jarcu, koja je pak u trigonu s Marsom u Biku. Uz Merkur koji je dan prije ponovno krenuo naprijed te uz toliko "ozbiljne zemljane energije", to je dan kao savršen za one koji žele promijeniti svoje financijske okolnosti, tjelesni izgled ili posao, stan ili mjesto u kojem žive.

"Možete krenuti u veliku akciju i doista uspjeti, primjerice ako odete na razgovor za posao", kaže astrolog Gregory Scott. Dan je povoljan i želite li angažirati trenera da postanete fit ili nutricionista da promijenite svoju prehranu.

Jeste li na pravome mjestu, jeste li u pravoj vezi, trebate li uopće biti u vezi?

Mjesec u subotu prelazi u znak Vodenjaka i donosi "ozbiljnu energiju zraka": usredotočenost na tehnologiju i inovacije koje povećavaju učinkovitost i ljudima omogućuju globalno komuniciranje, ali i na humanitarni rad i pomaganje ljudima; gledanje na ljude kao na veliku obitelj. Taj je Mjesec u pozitivnom odnosu sa Suncem i Kironom, koji su cijeli tjedan u konjunkciji u Ovnu, naglašavajući iscjeljivanje, "kretanje naprijed i iscjeljivanje tko ste, što osjećate, gdje ste u svom životu".

Jeste li na pravome mjestu, jeste li u pravoj vezi, trebate li uopće biti u vezi, što je ono što zapravo želite – sad o svemu tome možete razmisliti, iscijeliti te situacije i napraviti promjene da se osjećate dobro. Usto, bit ćete zainteresirani za to da s drugima podijelite svoja iskustva, ono što ste iz njih naučili, kako ste iscijelili ili nadvladali neke stvari.

Ako je osjećaj dobar, učinite to

Posljednji dan ožujka obilježava ulazak Marsa u Blizance, koji je u tom znaku usmjeren na komunikaciju i informacije, potiče glad za znanjem i želju za otkrivanjem. U sekstilu je s Jupiterom u Strijelcu pa danom dominiraju energije zraka i vatre, i stvari se doista ubrzavaju.

Moguća je i preplavljenost informacijama pa će vam biti teško odlučiti kojim smjerom ići. S obzirom na povoljan odnos s Jupiterom, možete se osloniti na "onaj osjećaj u želucu" te odabrati put za koji osjećate da je najpozitivniji, najzabavniji, koji donosi najviše radosti, najviše vas motivira... jer on će vam donijeti najveći napredak u svemu: kako u osobnom životu i vezama tako i na polju financija te čak zdravlja.

"Ako je osjećaj dobar, učinite to", savjetuje britanski astrolog i zaključuje: "Nedjelja je dan za zabavljanje, za kretanje u pozitivnom smjeru", što će se protegnuti i u sljedeći tjedan. Stoga je to sjajan dan da uživate, zabavite se, opustite i slavite sve ono što ste postigli. 

 

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=kjUQhp5xGn8          

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci