Tjedni horoskop: Prepustite se dobrim vibracijama i širite ljubav!

Osjećat ćete se voljenije i povezanije nego dosad, stoga kad god se pojavi prilika, podijelite svoje misli i osjećaje s dragim osobama. Iako je vrijeme odmora i visoke temperature mame na ljenčarenje, nemojte izbjegavati čak ni teže poslove jer imat ćete pregršt energije da obavite sve sa svog popisa zadataka

Dobre vijesti na ljubavnom planu

Ovaj tjedan nema mnogo značajnih aspekata koji su egzaktni, no i dalje je dovoljno planetarnih aktivnosti koje mogu utjecati kako na vaš život općenito tako i na sam ljubavni život.

U srijedu Merkur ulazi u Lava. Premda se Merkur povezuje sa stvarima kao što su komunikacija i knjigovodstvo, Merkur u Lavu zapravo je potencijalno dobra vijest za ljubavni život. Tako je zbog toga jer je Venera trenutačno u Djevici: takva je Venera slatka, ali "nedodirljiva". Budući da je Merkur planet koji vlada Djevicom, njegov ulazak u Lava mogao bi toj dobroj djevojci dati priliku da se oslobodi sramežljivosti i zatvorenosti.

Jupiter je još retrogradan pa u četvrtak ponovno ulazi u Vodenjaka. Time počinje razdoblje koje je odlično za to da se izložite novim i zanimljivim idejama. Međutim, s obzirom na to da je Jupiter retrogradan, nemojte uložiti previše svog vremena i novca u te nove ideje osim ako niste potpuno sigurni u uspjeh. Naime, Jupiter voli trošenje – i doslovno, i u prenesenom značenju – a Vodenjak je očaran novim i blistavim stvarima koje si možda ne možete priuštiti. Jupiter se smatra "pojačivačem": svaki planet koji on aspektira postaje "glasniji i hrabriji".

To je svakako slučaj s opozicijom Jupitera i Marsa, koja je egzaktna u četvrtak. Ona bi vas mogla navesti da se pravite važni ili da jednostavno date oduška dosad potisnutim osjećajima. Pazite da se pritom previše ne iscrpite jer ovaj aspekt pokriva cijeli ovaj tjedan i dio sljedećeg.

Četvrtak je dan i kad Mars ulazi u Djevicu. Mars u Lavu prati reputacija da se previše voli pokazivati i da je više zainteresiran za izvođenje nego za rezultat – Mars u Djevici ima potpuno suprotno djelovanje: on cijeni tehničku ekspertizu i učinkovitost izvedbe.

 

Ponedjeljak

Glavni događaj: Mjesec u Ribama, u opoziciji s Venerom

Što se može očekivati: Veze i odnosi s drugim ljudima mogu biti napetiji nego inače ili je moguć osjećaj nepovezanosti.

Što treba učiniti: Uravnotežite srčanu čakru eteričnim uljem ruže, ružičastim kvarcom ili dubljim povezivanjem.

Što ne treba učiniti: Nemojte preskočiti brigu o sebi.

 

Utorak

Glavni događaj: Mjesec u konjunkciji s Neptunom u Ribama

Što se može očekivati: Senzibilnost, intuicija i maštovitost naglašeni su danas, no mogli biste poželjeti pobjeći vlastitim emocijama.

Što treba učiniti: Pisanje i drugi oblici umjetničkog izražavanja pomoći će vam da ne zanemarite te emocije.

Što ne treba učiniti: Nemojte zaboraviti prakticirati jogu ili meditaciju kako biste u dan unijeli više ravnoteže i sklada.

 

Srijeda

Glavni događaj: Mjesec u Ovnu, u harmoniji sa Suncem u Lavu

Što se može očekivati: Na meniju su ugodne vibracije i društvena energija, zahvaljujući čemu je ovo sjajan dan za povezivanje s drugima.

Što treba učiniti: Širite ljubav povezivanjem s ljudima do kojih vam je stalo; vježbanje i ostali oblici tjelesne aktivnost stvorit će još više pozitivnih vibracija.

Što ne treba učiniti: Nemojte zatomljivati osjećaje – izrazite ih na način koji vam je ugodan.

 

Četvrtak

Glavni događaj: Mars u interakciji s Jupiterom

Što se može očekivati: Mars donosi motivaciju, a Jupiter prilike i obilje.

Što treba učiniti: Ovo je sjajan dan za usredotočivanje na radne projekte i poslovne sastanke, a na njima pustite da vaš šarm blista.

Što ne treba učiniti: Nemojte popustiti pred Marsovom agresivnom energijom i dopustiti da zavlada vama – tjelesna je aktivnost savršen način da je ispušete.

 

Petak

Glavni događaj: Mjesec u Biku, u harmoniji s Marsom

Što se može očekivati: Bik vas drži uzemljenima, dok Mars potiče marljiv rad i usredotočenost.

Što treba učiniti: Ovo je pravi dan da se usmjerite na popis zadataka i postignete što više toga možete.

Što ne treba učiniti: Nemojte izbjegavati težak rad.

 

Subota

Glavni događaj: Mjesec u skladnom odnosu s Venerom

Što se može očekivati: Venera vam pomaže da se osjećate voljenije i povezanije nego ikad prije, stoga kad god je moguće, podijelite svoje misli i osjećaje s drugima.

Što treba učiniti: Razgovarajte s voljenim osobama iz dubine srca.

Što ne treba učiniti: Nemojte se emocionalno izolirati – otvorite se voljenim osobama i pustite ih u svoju nutrinu.

 

Nedjelja

Glavni događaj: Komunikativni Merkur u sukobu s restriktivnim Saturnom

Što se može očekivati: Mogući su brige i stres, a razgovori bi mogli donijeti frustracije i napetosti.

Što treba učiniti: Dan počnite afirmacijama i jogom kako biste potaknuli uravnoteženost i povezanost s drugima.

Što ne treba učiniti: Nemojte ulaziti u sukobe.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci