Tjedni horoskop: Pred nama je posebno lijep tjedan

Uz prihvaćanje i suosjećanje otvorena srca, kako prema sebi tako i prema ostalima, ovo može biti vrlo lijep tjedan

Ruka duha

Sad je vrijeme da se doista sagleda prošlost, budućnost, velika, široka slika toga gdje smo i kamo želimo ići, što smo učinili i što želimo učiniti – ovo vrijeme donosi mnogo svjesnosti i osvještavanja, pa i "aha" trenutaka kada će nam nešto postati jasno, kaže astrolog Kaypacha.

A sve se to zbiva s pozicije nevezanosti, odmaka od stvari te njihova prihvaćanja takve kakve jesu i prepuštanja. "Čini se kako u ovakvim razdobljima ruka duha postaje vrlo aktivna", kaže Kaypacha.

Mars u Biku

U isto vrijeme imamo Mars u Biku, fiksnoj zemlji. Takav se Mars kreće sporo, želi graditi polako, solidno, stabilno, postojano.

Ovo je i vrijeme izgradnje naših resursa, dolaženja u dublji dodir s vlastitom tjelesnom, senzualnom, seksualnom i financijskom realnošću te guranjem da se dobije više, kopanjem dublje: "Mars je poput lopate što kopa u zemlju i preokreće je, stvarajući temelje." 

Prihvaćanje i suosjećanje

Zbog svega toga pred nama je "vrlo lijep tjedan", koji će obilježiti i Mlađak u Ribama u srijedu. Vrijeme je da se neke stvari puste i prihvati da smo učinili ono što smo mogli učiniti, da se otpusti i "dopusti rijeci da teče".

Sada su ključne riječi prihvaćanje i suosjećanje – za sebe i sve ostale – otvorena srca i bez (pr)osuđivanja. "Kako se Mjesec približava Suncu, možda bismo svi mogli na neki način pustiti jedni druge da jednostavno budemo tko i što jesmo."

 

Izvor: newparadigmastrology.com ili https://www.youtube.…­/watch?v=OlA3s8el1o4

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci