Tjedni horoskop: Pazite gdje i kome nosite svjetlo

U ovo teško i izazovno vrijeme: "Moramo biti i čuvari mudrosti, a dio je te mudrosti znati kada sjati, gdje sjati, usmjeravati svoje svjetlo i uistinu biti probuđen i svjestan svojeg okruženja", kaže Kaypacha...

Izazov je da nam srce ostane otvoreno

Sada kao da smo u žrvnju – i takva je zapravo cijela godina, koja nas priprema za 2020., koja će biti značajna, dajući nam pritom nagovještaje onoga što je pred nama, kaže astrolog Kaypacha. Saturn i Jarac povezani su s karmom: što sijemo, to žanjemo. U Jarcu su Saturn, Pluton i južni Mjesečev čvor, pridružuje im se crni Mjesec Lilith – ovo je vrijeme kad nas sustižu posljedice.

Vrijeme je moćno i za razotkrivanje stvari koje nisu etične, nisu ispravne, nisu dobre za budućnost čovječanstva. Sa sjevernim Mjesečevim čvorom u Raku, nekima od nas izazov je da se na duhovnom evolucijskom putovanju ne izgubimo ili zastranimo u mentalnoj stimulaciji ekrana elektroničkih uređaja, vijesti, društva... – izazov je da nam srce ostane otvoreno.

Čuvari mudrosti

Nedavna lunarna pomrčina i konjunkcija Venere i Jupitera zapravo je otvaranje portala i priljev nove energije svjetlosti ljubavi. Uza sav kaos, teška pitanja i probleme, karmu... stvar je u tome da se ide kroz život, kroz svijet, i donosi ta svjetlost. No, istodobno ne želimo biti samo nevina, naivna malena djeca, koja su ranjiva i otvorena, jer srce će nam biti probodeno strijelama. Svijet je hladan i okrutan i povlačimo se u svoju "špilju".

"Moramo biti i čuvari mudrosti, a dio je te mudrosti znati kada sjati, gdje sjati, usmjeravati svoje svjetlo i uistinu biti probuđen i svjestan svojeg okruženja", kaže Kaypacha. U ovo vrijeme također moramo biti oprezni, budni i svjesni da nemaju svi isti pogled na stvari, da se ne slažu svi s nama, da nisu svi na istom evolucijskom stupnju i da nas neće svi razumjeti, ističe Kaypacha.

Imamo moć svjesno širiti mir

Njegov je savjet da u srca primimo prelijepu energiju Venere i Jupitera, držimo je i njegujemo, ostanemo meki, ranjivi i otvoreni – s odabranim ljudima, s onima s kojima smo intimni, s prijateljima, obitelji, s ljudima koji razmišljaju poput nas... – znajući da se tamo negdje, "u džungli", nešto događa, znajući da ćemo u godinama što slijede i donose promjenu, novu paradigmu, izaći.

Ovaj tjedan može biti izazovan i težak, ali imamo moć svjesno donositi mir, strpljenje i harmoniju ondje gdje bi inače bili kaos, stres i izazovi – noseći svjetlo unutar sebe i šireći ga kad, gdje i kako osjećamo da to trebamo učiniti.

Izvor: newparadigmastrology.com

ili https://www.youtube.…­/watch?v=Y3Zg-ddfx_Y

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci