Tjedni horoskop: Nemojte odustati...

Ovo je velik tjedan jer na djelu su čak tri konjunkcije. To je istodobno kraj i novi početak...

Napustili smo staro, a novo još nije stiglo...

Vikend pred nama vrlo je moćan, a slijedi ga jednako značajan dan: u ponedjeljak Sunce prelazi u znak Riba, dok Venera dolazi u egzaktnu konjunkciju sa Saturnom, a Merkur s Neptunom, kaže astrolog Kaypacha. Isti dan obilježava još jedna velika promjena: Kiron ulazi u Ovna. A sve se to događa uoči punog Mjeseca na samom početku Djevice.

Ovo je velik tjedan, ističe astrolog, jer na djelu su čak tri konjunkcije: uz spomenute, i konjunkcija Marsa i Urana. To je istodobno kraj i novi početak: kraj starog načina, starih misli, veza, ideja, uvjerenja; sve je novo i to može potaknuti osjećaj nesigurnosti jer napustili smo staro i poznato, a ono novo još nemamo, još smo na točki između. "Ovo je izazov", kaže astrolog, osobito uz puni Mjesec u Djevici, na osi Djevica – Ribe, koju naziva osi perfekcionizma.

Nemojte biti strogi prema sebi i drugima jer nešto nije "savršeno"

Ribe su ideal, duhovno, otvorena srca, jedno s ostalima; Djevica je uzemljena, usmjerena na realnost, suočena sa samokritikom, sramom, krivnjom zbog "nesavršenosti". Ovaj tjedan vrijeme je da se probudimo kad je riječ o svojim obrascima, koji korijene imaju skroz u djetinjstvu, čak i u prošlim životima. Ovo je odlično vrijeme da sagledamo gdje smo bili, među ostalim i kad je riječ o ljubavi, ističe astrolog.

Samo polako i opušteno, nemojte biti strogi prema sebi i drugima jer sad je vrlo lako doći u poziciju da sami sebe i druge "spuštate" jer stvari nisu "idealne". Nastavite pokušavati, ići malim koracima prema onome što želite postići, nemojte odustajati bez obzira na to koliko ste puta pokušali. Budete li imali strpljenja i suosjećanja prema sebi, to će vam pomoći da i drugima date prostora i vremena. "Zapamtite: nije stvar u tome pobjeđujete li ili gubite, nego kako igrate!"  

 

Izvor: newparadigmastrology.com ili

https://www.youtube.…­/watch?v=OajVDBN1_wE

 

 

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci