Tjedni horoskop: Ne dopustite da vas uvuku!

Stvaran je napredak sada nedostižan i nije vrijeme za drastične korake, ali možete promisliti o rješenjima problema i formulirati plan. Izbjegavajte prepirke - čak i ako vas izazovu

Pažljivi u komunikaciji

Početak tjedna istodobno je početak Saturnova retrogradnog kretanja. Mnogi će upravo sada početi doista ozbiljno osjećati konjunkciju Saturna i Plutona, kaže Matthew Currie, astrolog s više od 20 godina iskustva. Merkur je u Ovnu i gotovo će cijeli tjedan biti u kvadratu sa spomenutom konjunkcijom Saturna i Plutona.

"To je siguran znak za izbjegavanje bilo kakvih prepirki – čak unatoč tome što bi ih drugi mogli pokušati zapodjenuti s vama", upozorava i savjetuje da pažljivo razmislimo o svojoj komunikaciji, osobito ako imamo poriv planuti na bilo koga ili u vezi s bilo čime što je bilo izvor teškoća potekle dvije godine.

Čuvajte energiju i novac

U Ovnu je i Venera, koja također neće biti od pomoći jer i ona će se naći u kvadratu s konjunkcijom Saturna i Plutona. Zbog toga treba izbjegavati bacati novac na "rješavanje" problema. U pronalaženju promišljenijeg rješenja početkom tjedna pomažu upravo Merkur i Venera koji su unutar stupnjeva konjunkcije, obećavajući odlične rezultate kad je riječ o kreativnosti i kreativnim pristupima problemima. "Ne pokušavajte ništa drastično, ali formulirajte plan", kaže Currie.

Najgora ideja ovog tjedna je očekivati bilo kakvu vrstu stvarnog napretka u ljubavnom životu ili financijama u četvrtak. Mjesec će biti u Ovnu i prvi dio dana u konjunkciji s Venerom, ostatak dana s Merkurom, a cijeli dan u kvadratu s konjunkcijom Saturna i Plutona. To sve skupa donosi ćudljivost i iritabilnost.    

Izvor: astrologygeeks.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci