Tjedni horoskop: Ja to mogu!

Osjećate li da još niste dosegnuli svoj pun potencijal, vrijeme je za ostvarenje snova. A ako vas muče brige i strahovi, kraj tjedna donosi odgovore kako da riješite svoje probleme

Vrijeme za proboj i ostvarenje snova

Petak obilježava Mlađak u Ovnu, koji je u trigonu s Jupiterom u Strijelcu. Zato će u petak biti naglašen stav "ja to mogu učiniti", planeti vas osnažuju i daju golem poticaj vašem egu kao i snažan osjećaj sigurnosti, vlastitog identiteta i vjere u sebe, kaže astrolog Gregory Scott.

"Ovo je vrijeme za proboj i ostvarenje svojih snova", kaže astrolog ističući da je cijeli tjedan iznimno važan za sve koji osjećaju da još nisu dosegnuli svoj pun potencijal.

Bikovska subota

Sljedeći dan, u subotu, Mjesec prelazi u znak Bika, donoseći promjenu energije, koja postaje usporenija, mirnija, stabilnija. Fokus je na svakodnevnoj rutini, sigurnosti (među ostalim i financijskoj), vlastitom domu, njegovoj ljepoti i udobnosti, kao i na brizi o svome tijelu te osjetima i porukama koje dobivamo od njega ako ga slušamo.

Taj dan Mjesec je u konjunkciji s Uranom, što bi moglo donijeti stanovitu novčanu nesigurnost ili brige vezane uz novac ili sigurnost, ili tjelesno zdravlje. Nemojte dopustiti da vas one preplave, nego ih otpustite znajući da je to prolazno, a ako je potrebno, učinite nešto što će pridonijeti tome da ih se riješite.

U nedjelju je Merkur u Ribama – koji nas povezuje s višim sebstvom, instinktima, našim unutarnjim djetetom – u skladnom odnosu, sekstilu, sa Saturnom u Jarcu.

"Saturn je planet koji pazi na vas ovdje na planetu Zemlji: osigurava da imate kuću u kojoj živite, da imate krov nad glavom, da vas kosti podupiru dok hodate cestom... sve što ima veze sa strukturama vašeg života", objašnjava Gregory Scott.

U nedjelju odgovori višeg sebstva

Vaše ideje i način razmišljanja sad su povezani sa Saturnom, "glavnim inženjerom našeg života". S istim je planetom danas u trigonu i Mjesec u Biku. Stoga u nedjelju veo postaje tanak i dobivate odgovore od svoga višeg sebstva.

S obzirom na sve to, savjetuje astrolog, u subotu otpustite brige i odvucite si pozornost od njih radeći druge stvari: one s kojima se sad možete nositi ili ih imate pod kontrolom, ili su vaše dužnosti i odgovornost, umjesto da se prepustite brigama i strahovima – što je "meditacija na negativno" i brige samo čini većima.

Već u nedjelju dobit ćete odgovore kako da riješite svoje probleme, bilo da su oni vezani uz novac, zdravlje, sigurnost ili osjećaj "ukorijenjenosti" u svom životu.

 

Izvor: gregoryscott.com; https://www.youtube.com/watch?v=cyBqSB994iM

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci