Tjedni horoskop: Imate priliku riješiti se ljudi i stvari koji su loši za vas

... i postići velik napredak u ostvarivanju želja

Petak u krajnostima

U petak je drugi uzastopni puni Mjesec u Vagi, što stavlja naglasak na odnose. Kao i ostale dane ovog tjedna, karakterizira ga usporednost dviju krajnosti: toga da smo istodobno šarmantni i magnetski privlačni drugima te kruti, grubi i čak okrutni, kaže astrolog Gregory Scott. Samo sat i pol poslije mijene, u petak poslijepodne, Mjesec ulazi u Škorpiona te je u opoziciji sa Suncem u Ovnu i Uranom u Biku. Merkur, koji je netom ušao u Ovna, u konjunkciji je s Kironom.

Iako Mjesec omogućuje da gradite mostove prema drugima i dobro radite s njima, ostali planeti nastavljaju stvarati ozračje netolerancije, nestrpljivosti, projiciranja vlastite boli na druge i okrivljavanja drugih za svoje probleme. Zbog toga budite oprezni u kontaktima s drugima.

Kako će pun Mjesec u Vagi 19. 4. djelovati na odnose

Promjena u subotu

Subota donosi promjene: ulazak Sunca u znak Bika, a Venere u Ovna. Mjesec u Škorpionu, kojem je cilj doći do emocionalne istine stvari, u sekstilu je sa Saturnom i Plutonom u Jarcu. Sa Suncem u Biku počinje mjesec kad možemo graditi i raditi na fizičkim promjenama koje želimo ostvariti te se posvetiti i svojim financijama.

Mogli bi se pojaviti negativni osjećaji i želja da im se da oduška – iskoristite ih da se riješite stvari koje ne želite, koje vam više ne služe, koje su loše za vas, primjerice kakva ovisnost ili loša veza.

"Kad osjetite bijes, morate učiniti nešto u vezi s tim. Bijes je korisna emocija za promjenu", kaže Gregory Scott. "Tjera vas da se riješite situacija koje vam nanose bol." Ipak, pazite da se riješite onih kojih se doista želite riješiti i da nehotice ne povrijedite osobe do kojih vam je stalo.

Nedjelja puna energije

Mjesec u nedjelju prelazi u Strijelca, potičući optimizam i gledanje naprijed, u budućnost, što je naglašeno njegovim dodirom s planetom sreće Jupiterom te harmoničnim odnosom s Venerom u Ovnu, u kojem su i Merkur i Kiron.

Moguće je da shvatite svoju životu svrhu i posvetite se projektu koji strastveno želite ostvariti, ne obazirući se na one koji vam se nađu na putu ili vas žele omesti u tome. Iako je nedjelja, dan je pun radne energije i možete ostvariti velik napredak ako marljivo radite.

Izvor: gregoryscott.com 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci