Tjedni horoskop: Donesete li loše odluke, nemojte očekivati da ćete se lako izvući iz njih

Dok početak tjedna daje snažan poticaj za obavljanje nagomilanih zadataka, vikend donosi ljubav i sretne obrate. No cijeli je tjedan potreban oprez i promišljenost jer se posljedica loših odluka nećete lako riješiti

Budite otvoreni za ljubav na neočekivanim mjestima

Ovo je zanimljiv, složen i pomalo čudan tjedan, koji ima istaknute i dobre i loše strane. Među dobrima je trigon Venere i Urana, egzaktan u srijedu. On može dodatno začiniti postojeće veze ili donijeti nešto novo, uzbudljivo i drukčije. Zato ostanite otvoreni za neobične mogućnosti na neočekivanim mjestima i mogli biste otkriti riznicu potencijala za ljubav i romantičnost. A kako sljedeći dan Uran završava retrogradni hod i kreće naprijed, stvari bi mogle biti osobito neobične ili neočekivane.

S druge strane, u srijedu je egzaktan i kvadrat Marsa i Saturna (no njegovo se djelovanje osjeća već otprilike tjedan dana), koji može donijeti osjećaj frustriranosti i pogrešno usmjeren bijes. Za dobrobit svojih odnosa s drugim ljudima pazite na svoje ponašanje te se smirite na vrijeme osjetite li navalu bijesa.

Ovo nije tjedan za naglo upadanje u bilo kakvu osobnu situaciju ili izlijetanje iz nje. Jer, u nedjelju je egzaktan kvadrat Jupitera i Urana. Iako bi vam on mogao dati poticaj za proboj iz izazovne situacije, to bi uskoro moglo pokazati i svoju lošu stranu.

Imajte na umu i da tjedan počinje konjunkcijom Merkura i Jupitera, a potom je Merkur u kvadratu s Uranom. Donesete li loše odluke, nemojte očekivati da ćete se lako izvući iz njih. Zbog svega ovoga, budite oprezni i o svemu dobro promislite. 

 

Ponedjeljak

Glavni događaj: Mjesec u praktičnom Jarcu, u povoljnom odnosu s Marsom; Merkur u konjunkciji s Jupiterom

Što se može očekivati: Energija Jarca odlična je za početak tjedna jer vas motivira i inspirira, a dodatan poticaj daju ostali povoljni utjecaji.

Što treba učiniti: Prihvatite se rješavanja stavki sa svog popisa zadataka.

Što ne treba učiniti: Nemojte zaboraviti naći vremena za odmor i opuštanje.

 

Utorak

Glavni događaj: Merkur u kvadratu s Uranom  

Što se može očekivati: Ovaj bi utjecaj mogao donijeti originalne misli i kreativna rješenja za probleme ili izazove, no moguća je i tjeskoba.

Što treba učiniti: Ovo je odličan dan za istraživanje ili iskušavanje novih tehnologija. Da biste umirili tijelo i um, vježbajte jogu.

Što ne treba učiniti: Nemojte se zaplesti u previše razmišljanja o nekim stvarima jer bi to moglo izazvati tjeskobno raspoloženje.

 

Srijeda

Glavni događaj:Mlađak u Jarcu, u konjunkciji s Plutonom

Što se može očekivati: Ovim se mlađakom sije sjeme koje će se otkriti već za idućeg punog Mjeseca. Danas obratite pozornost na znakove koji se pojave.

Što treba učiniti: Ovaj je mlađak sjajan za manifestiranje, stoga sastavite popis stvari koje želite privući u svoj život.

Što ne treba učiniti: Nemojte se prepuštati mračnim mislima – radite Mjesečevim kamenom kako biste iskoristili lunarne energije.

 

Četvrtak

Glavni događaj: Mjesec u progresivnom Vodenjaku

Što se može očekivati: Vodenjak vas potiče na inventivno razmišljanje i nov pristup tekućim problemima.

Što treba učiniti: Ovo je odličan dan za razmjenu mišljenja s kolegama ili voljenim osobama.

Što ne treba učiniti: Nemojte se bojati iskazati svoju naklonost i poštovanje onima koje volite.

 

Petak

Glavni događaj: Mjesec ulazi u Ribe

Što se može očekivati: Danas su vjerojatni pojačana osjetljivost i introvertiranost, živa mašta i sklonost sanjarenju.

Što treba učiniti: Maštovitost usmjerite u neku kreativnu aktivnost, a potrebu za uranjanjem u svoju nutrinu lakše ćete ispuniti meditacijom i kontemplacijom.

Što ne treba učiniti: Danas nemojte donositi važne odluke i rješavati praktične stvari.

 

Subota

Glavni događaj: Mjesec u harmoniji s Venerom

Što se može očekivati: Srce vam je puno ljubavi – podijelite je s ljudima oko sebe. Vaša bi pozitivnost nekome mogla uljepšati dan.

Što treba učiniti: Širite ljubaznost gdje god možete; potkraj dana osjećat ćete se optimističnije i samopouzdanije.

Što ne treba učiniti: Nemojte zaboraviti ljubav za sebe. Da biste si u svako vrijeme podigli raspoloženje, pomoći će vam afirmacije.

 

Nedjelja

Glavni događaj: Mjesec u Ribama, Jupiter u kvadratu s Uranom

Što se može očekivati: Jupiter je velikodušan, dok Uran donosi iznenađenja: mogući su sretni obrati i neočekivano obilje.

Što treba učiniti: Radite citrinom kako biste povećali svoju privlačnu energiju i privukli obilje.

Što ne treba učiniti: Nemojte previdjeti male dobitke i pobjede – budite zahvalni za bilo kakav oblik sreće.

 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci