Tjedni horoskop: Čuvajte se crvene opasnosti!

Sada se mnogo toga može postići, ali se i treba čuvati agresivnih ispada i osvetoljubivosti

Eksplozivan kvadrat Marsa i Plutona

Svi sada duboko i snažno osjećamo djelovanje kvadrata Marsa i Plutona, ističe astrolog Kaypacha, podsjećajući kako često govori da su ovo intenzivna vremena. Ako bi taj aspekt trebalo ilustrirati, on bi to učinio slikom buldoga na uzici koji svog vlasnika vuče niz ulicu.

Mars je sad u Ovnu, znaku kojem je vladar, u vatri, kod kuće; impulzivan je, instinktivan, spontan, egocentričan. Ovo je vrijeme iznimno velikog pritiska, a mnogo ga može biti u vezi s poslom pa je ovo vrijeme odlično da se nešto učini, postigne, ostvari. Potporu tome daje i to što se svi planeti kreću naprijed.

Stati i disati

"Postignuće, djelovanje, kretanje naprijed je – jang, jang, jang", kaže Kaypacha i upozorava: "Vatra može i opeći. I ovo može biti vrijeme kad ste i vi spremni planuti." Jer kvadrat se može gledati i kao nešto iz čega želimo izaći, a netko nam je na putu, netko nas je razbjesnio – pa će sada želja za osvetom biti snažna.

"Ovo može biti vrlo štetan aspekt, vrlo nasilan aspekt", upozorava astrolog. Ako svjesno ne vladamo tom "crvenom energijom", ističe, ona nas može obuzeti i uzrokovati golemu štetu. "Zato želim reći da je ovo vrijeme za kultiviranje jin energije", ističe. Zbog svega toga treba stati i – disati. Kaypacha preporučuje sporo duboko disanje zbog njegovih "zadivljujućih koristi", a osobito je korisno kad se nađemo u situaciji da bismo mogli eksplodirati. 

Izvor: newparadigmastrology.com ili
https://www.youtube.…­/watch?v=wO0d4uaKmFE

 

 

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci