Tjedna jyotish prognoza od 7. do 14. 8. 2017.

Ovaj tjedan donosi važan astrološki događaj, djelomičnu pomrčinu Mjeseca u ponedjeljak koja svojom snagom djeluje na čitav tjedan. Pripazite na emocionalne ispade...

Ne upasti u konflikte

Gledajući daljnje kretanje Mjeseca tijekom tjedna, možemo zaključiti da odluke ili rješavanje emotivnih problema ostavite za petak i subotu. Ukratko, prvi dio tjedna lošiji je za odluke, a druga je polovica tjedna kvalitetnija, pogotovo u emocionalnom smislu.

Što se tiče ljubavi, Venera je pod utjecajem snažnih želja a sazviježđe Ardre donijet će mnoge emotivne oluje koje se mogu više izraziti u prvom djelu tjedna. Unutarnje konflikte ne možete rješavati preko noći, ali znanje o konstelacijama pomaže nam da se ne upletemo emocionalne konflikte u trenucima slabosti. Stoga, strast koja može biti jače izražena u ljubavnim odnosima kroz ovu konstelaciju, može pokazati svoju pravu narav, tj. da se iza zaljubljenosti skrivao partner koji nas povređuje.

Sjenoviti Mjesečev rep

Pun Mjesec i djelomična pomrčina manifestira se u nama kao unutarnja sjena sumnje i zbunjenosti koja će biti najviše izražena u ponedjeljak. U utorak, djelomičnoj pomrčini Mjeseca pridružit će se Ketu, sjenoviti Mjesečev rep poznat kao najsvjetliji i odvojen od svih devet planeta u vedskoj astrologiji.

Ketu je besmrtna zmija koja u dodiru s Mjesecom stvara gubitak emocionalne kontrole. Stoga, s emocijama budite oprezniji, pogotovo u odnosima jer je vladavina tog sazviježđa lošije usmjerena na ljubavne odnose. Također, pomrčina djeluje nekoliko dana, njen utjecaj osjećat će se do petka i bilo bi dobro ne provoditi važnije životne odluke u ovom dijelu tjedna.

Psihološka vrijednost značajna

Srijeda je pod utjecajem sazviježđa koje potiče duhovnost, ali manje odnose, četvrtak je pod utjecajem sazviježđa koje je odlično za samostalne akcije, ali ponovno, ne i za emocije. Tek petak otvara mogućnosti za emocionalni rast i dogovore te za istraživanje. Subota je isto tako otvorena za razgovor, praštanje i završavanje poslova koji nisu završeni, a nedjelju iskoristite za nove početke i započinjanje novih akcija.

Budući da se radi o značajnoj pomrčini, njena psihološka vrijednost jest manifestacija tamnije strane osobnosti poput sebičnosti ili napuhanog ega. Za mudrije ovo je odlično razdoblje da se uhvate obrasci u mrežu svjesnosti, a za one manje mudre ovo vrijeme može biti puno emotivnih ispada.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci