Tjedna jyotish prognoza od 4. do 11. 9. 2017.

Dani za nove korake, strast, oprost... Sve ovaj tjedan

Dva važna aspekta ovaj tjedan

Ovaj tjedan obilježavaju dvije konstelacije: završetak retrogradnog Merkura i Rahu ili Sjeverni Mjesečev čvor izlazi iz Lava i ulazi u Raka. Rahu u Lavu donio je rast političke nestabilnosti u svijetu, a sada ulazi u znak Raka koji vlada domom, majkama i djetinjstvom. Rahu je dim, skrivenost. Mnogi događaji će biti povezani s temom doma, majčinstva, odgoja, kao i djece. Rahu prvo ulazi u sazviježđe Ashleshe u Raku koja vlada, financijama, lijekovima i bolestima, a to znači da ćemo u sljedećem vremenu biti više okupirani tim temama. Završetak retrogradnog Merkura će nam omogućiti lakšu komunikaciju, dogovore koje niste postigli ili morate potpisati novi ugovor. Sada je vrijeme za takve aktivnosti.

Ponedjeljak je odličan dan za poslovne aktivnosti jer naglašava ambiciju i kreativnost, ali nije dobar za ljubavne odnose.

U utorak bi trebalo pripaziti na gubitak emocionalne kontrole. Odredite neki cilj jer vas mnoge stvari mogu odvući i na taj način stvoriti neurozu.

U srijedu je pun Mjesec koji je dobar za post i za duhovne aktivnosti. Kad smo okrenuti pozitivnom, onda ovaj dan daje puno više, ali i obratno.

Četvrtak je dobar dan jer je pod utjecajem Jupitera koji daje duhovni integritet, ali je dobar i za druge aktivnosti. Također daje pozitivnost. Dobar je za istraživanje ili traženje odgovora na neko pitanje koje vam je važno.

U petak je naglašena komunikacija i može donijeti jaku aktivnost na poslu, ali i troškove, te pripazite na zdravlje. Inače je jako dobar dan za oprost.

Subota je dan za novi korak, novi početak koji će biti opterećen jakom željom za uspjehom. Ipak, sazviježđe ovog dana je pozitivno i dobro ga je koristiti za zdravstvene aspekte.

Nedjelja je odličan dan za kreativnost, ali ujedno donosi i strast. Pitanje seksualnosti uvijek je važno u našoj civilizaciji, ali još nismo došli do povezivanja ljubavi i seksualnosti, o čemu govori sazviježđe nedjelje.

Po kvaliteti, drugi dio tjedna donosi bolje aspekte. Stoga, važnije odluke ili djelovanja ostavite za kraj tjedna.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci