Tjedna jyotish prognoza od 30. 4. do 7. 5. 2018.

Tjedan će biti dobar na samom početku kao i na samom kraju. Odluke za promjenu ostavite upravo za spomenute dane jer tako smanjujete prostor za krive odluke...

Tjedan će započeti važnim tranzitom Marsa koji ulazi u znak Jarca, gdje je vrlo jak, ali u kombinaciji s Kethuom, bilo bi dobro pripaziti na ljutnju pogotovo u muško - ženskim odnosima. Naime, žene zbog ovog položaja mogu biti dodatno ljute na svoje partnere.

Sva ona očekivanja koja ste imali od muškaraca i koja se nisu ispunila mogu stvarati ljutnju koju možete usmjeriti na partnera. S druge strane, neki muškarci mogu biti više impulzivni nego inače, te u odnosima mogu stvarati probleme svojim partnericama. Stoga, radi se o napetom tranzitu u kojem je poželjno vidjeti kakva očekivanja imate od partnera jer ona sada mogu doći u prvi plan pošto nisu ostvarena.

Ponedjeljak je dan punog Mjeseca. Odličan je dan za meditaciju i post, kao i za odluke.

Utorak je dan koji donosi oštrinu zbog neostvarenih želja. Uglavnom dan je dobar za poslovne odluke. Ovaj dan po svojoj prirodi više vuče materijalizmu.

Srijeda donosi emocionalni intenzitet ali prema posesivnosti, te danas treba biti oprezniji u odnosima. Jako je dobar dan za prijateljstva.

Četvrtak je pod jakim utjecajem moći ali i ne slušanja drugih. Kao da osoba ne čuje ono što joj želite reći. Stoga, budite svjesni da volja za moći može utjecati na vaše odluke, ali i na moć prisutnosti u odnosima.

Petak je dan koji je po svojoj prirodi dobar za duhovnost ali u doticaju sa Saturnom u duhovnom pogledu stvara sumnjičavost. Ovaj dan nije dobar niti za materijalne odluke.

Subota je dobar dan i daje dobre odlike kako u materijalnom tako i u emocionalnom pogledu. Također, dobar je dan i za razgovor pogotovo ako imate nešto za raspraviti s partnerom.

Nedjelja je isto tako dobar dan i donosi dobre aspekte za materijalne i emotivne aktivnosti.

Kako vidimo, tjedan je dobar na samom početku kao i na samom kraju. Odluke za promjenu ostavite upravo za spomenute dane jer tako smanjujete prostor za krive odluke.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci