Tjedna jyotish prognoza od 28. 8. do 4. 9. 2017.

Pred nama je izazovan tjedan, evo kako pronaći ravnotežu...

Napetosti i loša komunikacija

Tjedan započinje s nekoliko važnih konstelacija. Prva i navažnija jest da je završio retrogradni Saturn koji je nosio čišćenje posesivnih emocija, svađa i rješavanje starih sukoba, a do kraja listopada potpuno će smanjiti svoje djelovanje. Drugi aspekt, koji će stvoriti napetost, jaku ljutnju i želju za moći, jest ulazak Marsa u Lava koji je u dodiru s Rahuom, pa opet može donijeti nestabilnosti u svijetu. Treći aspekt je spaljeni Merkur, a to znači da će komunikacija biti bitno ugrožena i otežana. Problema će biti u pisanoj i digitalnoj, ali i u komunikaciji sa starijima ili pretpostavljenima. Čeka nas izazovan tjedan, pa i odluke onda treba odgoditi više za drugi dio tjedna.

Ponedjeljak, utorak i srijeda pod utjecajem su Škorpiona i Saturna, pogotovo srijeda, koja nije dobra za odnose, a ponedjeljak i utorak su osim Škorpiona pod utjecajem i spaljenog Merkura, a to znači da ne potpisujete ugovore i ne donosite odluke.

Četvrtak smanjuje intenzitet lošeg djelovanja, jača aspekt duhovnosti i traženja odgovora.

Promjena energije potkraj tjedna

Petak je odličan dan za razgovor i iznošenje svojeg mišljenja. U odnosima je jako dobar za rasprave koje su utemeljene u nekom znanju. Recimo, imate određeni problem, znanja psihoterapije vam mogu pomoći da taj aspekt osvijestite.

Subota je pod utjecajem odličnog sazviježđa koje daje dobre rezultate i dobro je za odluke, kako materijalne, tako i duhovne prirode.

Nedjelja je pod utjecajem sazviježđa koje vlada znanjem i slušanjem. Kada nešto rješavamo u odnosu, ovo sazviježđe nas vodi prema znanju, usmjeravanju na sugovornika i traženju značenja onoga što je rečeno ili što se skriva iza rečenog.

U ovom bi tjednu bilo dobro da prva tri dana posvetimo radu na emocijama, otkrivanju njihovih značenja, istraživanja. Recimo, u utorak vlada odlično psihološko sazviježđe za otkrivanje emocionalnih pozadina problema. Drugi dio tjedna posvetite akcijama koje su usmjerene prema van, ali su odlične i za unutarnji razvoj. Ovaj tjedan posebno obratite pažnju na ljutnju, kao i na odnos s autoritetima.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr